menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 رونالدو باعث شد به اسپورتینگ بروم

رونالدو باعث شد به اسپورتینگ بروم

فابیو کوئنترائو ماه گذشته به صورت قرضی راهی اسپورتینگ لیسبون شد در حالی که او همواره از تعصبش به بنفیکا سخن می گفت.

به گزارش "ورزش سه"، کوئنترائو سال 2011 و به عنوان یک پدیده از بنفیکا به رئال آمد و دو سه سال اول حضورش در رئال با موفقیت همراه بود ولی چند مصدومیت سنگین سبب شد تا او از فرم ایده آلش فاصله بگیرد و سال 2015 به موناکو قرض داده شد. کوئنترائو تابستان گذشته به رئال بازگشت اما نتوانست فصل پیش به اندازه انگشتان دو دست هم برای کهکشانی ها به میدان برود.

او که از بنفیکا، تیم سابقش هم پیشنهاد داشت، در نهایت تصمیم گرفت به رقیب همشهری یعنی اسپورتینگ بپیوندد تا خشم هواداران بنفیکا را موجب شود.

دفاع چپ پرتغالی در مورد تصمیم عجیبش گفت:« در رئال فصل خوبی را پشت سر نگذاشته بودم و احساس می کردم در حد فیکس بازی کردن برای این تیم نبودم.

از هر دو تیم بنفیکا و اسپورتینگ پیشنهاداتی به من شد؛ ولی احساس کردم در بنفیکا به من بازی نخواهد رسید. ضمن اینکه با رونالدو هم مشورت کردم و او بود که من را تشویق کرد تا به اسپورتینگ بروم. حالا از تصمیمی که گرفته ام خوشحالم و امیدوارم فصل خوبی را پشت سر بگذارم.»

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار