menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

آدریانو در آستانه ترک بارسلونا

مدیر برنامه های آدریانو ضمن اعلام این خبر گفت که مدافع این تیم به دلیل آنکه فرصت قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم را ندارد، از بارسلونا خواهد رفت.

این مدافع چپ ۳۰ ساله، در فصل گذشته فقط در ۱۶ مسابقه حضور داشت که فقط در ۱۰ بازی به عنوان بازیکن اصلی به میدان رفته است.

پائولو آفونسو نوس، مدیر برنامه های آدریانو به رادیو اسپانیا گفت که احتمال دارد در تابستان جاری او به تیم دیگری برود. او فصل گذشته زیاد بازی نکرد ولی سخت کار کرد. او بازیکن حرفه ای است.

وی افزود: من معتقدم اگر آدریانو گزینه سوم بارسلونا باشد، بهتر است که او از این تیم برود. البته عجله ای برای این کار نداریم.

او ادامه داد: قرار است مدافع سابق سویا که تا سال ۲۰۱۷ با بارسلونا قرارداد دارد، ۲۷ تیر ماه با مسئولان عالی رتبه بارسلونا ملاقات کند.

منبع: فوتبال دات آی آر
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار