menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

نوری:سکوتم ربطی به بنگر نداشت/اراده ای پشت قهرمان نشدن تراکتور نبود

 هافبک تیم تراکتورسازی گفت:اگر پنجره ما در نیم فصل بسته نمی شد اتفاقات دیگری رخ می داد و ما امتیازات بیشتری جمع می کردیم. 

محمد نوری در گفت و گو با کاپ،درباره اینکه چه اتفاقی افتاد که تراکتورسازی که مدعی قهرمانی بود نتوانست قهرمان لیگ برتر شود اظهار داشت: ما تیم خوبی در حد قهرمانی بسته بودیم . نیم فصل اول با دو امتیاز اختلاف در صدر بودیم. متاسفانه یکسری مسایل در فصل نقل و انتقالات پیش آمد که پنجره نقل و انتقالاتی تراکتورسازی بسته شد.

وی ادامه داد:به موازات این هم  چند بازیکن خوب مان مثل سروش رفیعی، علیرضا رمضانی و نادری را از دست دادیم. سینا عشوری هم مصدوم شد. خیلی امید داشتیم که نفرات جدیدی که می آیند خلا آنها را پر کنند اما ناگهان این بازیکنان جدید محروم شدند و نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. محسن بنگر هم که رفت در واقع دست مربیان بسته شد. همه اینها دست به دست هم داد تا تراکتورسازی قهرمان نشود ولی ما هنوز هم دوم جدول هستیم و این دومی خیلی ارزشمند است چون  این همه مشکلات و مصیبت ها را دیدیم. در این هفته ها ز خیلی از بازیکنان مان در پست های غیرتخصصی استفاده کردیم.

هافبک تراکتورسازی درباره اینکه پشیمان نیست که به این تیم پیوست  بیان داشت: خیر. من شرایط تراکتور را می دانستم و دوست داشتم بیایم.دلیل این تصمیمم علاقه ام به هواداران، قلعه نویی و  آجورلو بود. من با فکر این تیم را انتخاب کردم. 

وی درباره این پرسش که از عملکرد خود در این فصل راضی بودی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که  من راضی بودم.همه توانم را گذاشتم و آقای قلعه نویی هم همیشه به من لطف داشته است. من هرچه که داشتم گذاشتم. با اینکه در بیشتر بازی ها در پست خودم نبودم و هافبک دفاعی بودم.هر چند بهتر است پاسخ این پرسش را کادر فنی بدهد.

نوری درباره سکوت خود پس از جدایی محسن بنگر و اینکه گفته می شود بابت این مساله ناراحت بوده است بیان داشت: من اگر مصاحبه نکردم ربطی به این مساله نداشت. شرایط مصاحبه وجود نداشت. آنقدر شرایط سخت بود که دیدم ممکن است با یک حرف من حاشیه  ای درست شود. به همین دلیل سه، چهار ماه صحبت نکردم یعنی از سه هفته قبل از بازی با پرسپولیس تا همین حالا حرفی نزدم.سکوتم ربطی  به قضیه بنگر نداشت. محسن خیلی زحمت کشید و از فوتبالیست های خوب بوده است و همیشه  امیدوارم هرجا که هست موفق باشد. 

وی درباره اینکه که با محسن رفیق بود و خیلی ها انتظار داشتند که در قضیه اختلافش با قلعه نویی وساطت کنی و مشکل را حل کنی گفت: بالاخره یک مساله ای پیش آمد و به نظر من گذر زمان این را حل می کند.در این موضوع هم با گذشت زمان این مساله حل می شود. خیلی از مربیان با شاگردانشان به اختلاف می خورند.من فکر کردم سکوت در این موضوع بهترین تصمیم  است و به خاطر همین سکوت کردم. نمی خواستم حرفی زده شود و تنشی ایجاد شود. من با شناختی که از امیرخان و محسن دارم مطمئنم که این قضیه خیلی زود تمام می شود. 

نوری  درباره جاسم کرار که در این فصل بازی های زیادی را در کنارش بازی کرده وحاشیه زیاد ساخت عنوان کرد: به نظرم جاسم از نظر فنی کیفیت بالایی دارد. من که کنارش راحت بازی می کنم. بار هجومی تیم در خیلی از بازی ها روی دوش ما دو نفر بود و البته خیلی مواقع من مجبور بودم متمایل به عقب باشم و جاسم جلوتر بازی کند. جاسم پسر خوبی است و در تمرینات خیلی آرام است. ما چیز بدی از او ندیدیم اما به نظرم فقط در چند بازی عصبانی شد آن هم شاید به خاطر مسایلی بوده که ما خبر نداریم. ضمنا فراموش نکنیم که جاسم در یک کشور غریب است و شاید یکسری مسایل روی آن فشار ایجاد کند و به همین دلیل از کوره در برود. 

وی درباره اینکه آیا واقعا اراده ای بود که تراکتورسازی امسال قهرمان نشود اذعان داشت: من این مساله را نمی گویم و قبول ندارم. بالاخره یک اشتباهی رخ داد در فصل نقل و انتقالات و تیم ما آسیب دید آن هم محصول یکسری سلسله اشتباهات بود اما به نظر من اگر پنجره ما در نیم فصل بسته نمی شد اتفاقات دیگری رخ می داد و ما امتیازات بیشتری جمع می کردیم. 

نوری درباره بازی با گسترش که تعدادی از تماشاگران تراکتورسازی به  او توهین کردند و اینکه آیا از آنها ناراحت است یا نه گفت: نه من مشکلی ندارم در همه جای دنیا این اتفاقات می افتد. من فقط آن روز تعجب کردم که چرا در روزی که بازی خیلی خوبی  انجام دادم آن اعتراضات و انتقادات شد. حتی بازیکنان گسترش فولاد هم تعجب کرده بودند. مگر می شود در یک بازی که من عالی کار کنم و بیایند این کار را بکنند؟ حالا  اینکه برنامه ریزی یا خطی بوده یا نه باشگاه خودش پیگیری کرد ولی برای من این قضیه عجیب بود چون تیم آنالیز ما وقتی بازی را آنالیز کرد من نفر اول یا دوم تیم بودم. موقعی که می خواهند یک تیم را تخریب  کنند می روند سراغ بازیکنان بزرگ تیم . آن روز هم همین بود اما ما هم مربی بزرگی داریم که این مسایل را زود جمع و جور می کند. من 15، 16 سال است که در فوتبال هستم بچه که نیستم بالا و پایین این فوتبال را دیدم. این مسایل هم تاثیری روی من ندارد. پوست کلفت تر از این حرف ها هستم. 

وی درباره عالیشاه و نوراللهی که نتوانستند در تراکتورسازی بازی کنند بیان داشت: واقعا آنها ضرر کردند. امید و احمد از تیمی آمدند اینجا که خودش مدعی قهرمانی و صدر جدول بود می خواستند اینجا  هم خدمت شان را پشت سر بگذارند و هم با تراکتور افتخار بیاورند. سال جام جهانی بود و آنها به دنبال اینکه به تیم ملی دعوت بشوند هم بودند اما این اتفاق برایشان اتفاق سختی بود. من از مسوولان می خواهم که این دو تا در ادامه ضرر نکنند حداقل مجبور نشوند برای خدمت سربازی شان به تیم های دسته های پایین تر بروند. 

به گزارش کاپ،نوری درباره اینکه اگر پنجره تابستانی نقل و انتقالات تراکتورسازی باز نشود چه اتفاقی می افتد گفت: واقعا اگر این اتفاق بیفتد سخت می شود. ما سال بعد سهمیه گرفتیم باید برویم لیگ قهرمانان و بازیکن کم داریم و 5، 6 بازیکن مان هم قراردادشان تمام شده است . اگر این اتفاق بیفتد و پنجره همچنان بسته بماند واقعا کار بسیار سخت می شود. 

وی درباره قرارداد خودش و آینده اش در تراکتورسازی گفت: من قراردادم تمام شده است اما فعلا نمی خواهم درباره اش صحبت کنم. تمرکزم را روی این سه بازی گذاشته ام.دو بازی لیگ و جام حذفی . ولی تراکتور تیم کوچکی نیست و همه دوست دارند در تراکتور باشند.

هافبک تراکتوسازی درباره انتقاداتی که در این چند وقت از امیر قلعه نویی شده صحبت کند اذعان داشت: امیر خان نیازی به تعریف و تجمید امثال من ندارد. با تمام وجود کار کرده است . او امسال در تمام تمرینات حتی ریکاوری ها و تمرینات وزنه ای ما حضور داشته است. ساعت ها وقت گذاشته و آنالیز کرده است . به نظر من نباید بگوییم که امیر قلعه نویی مشکل تراکتورسازی بوده است همین الان ما در شرایطی هستیم که می توانیم قهرمان جام حذفی شویم هرچند بازی مان با نفت بازی سختی است. 

نوری درباره بازی استقلال که بازی فیزیکی و پربرخوردی شد گفت: واقعا بازی سخت و سنگینی بود. استقلال 11 بازی بود که نباخته بود. نیم فصل دوم آنها خیلی منسجم بودند به همین دلیل کار ما سخت بود اما از طرفی هم ما همه انرژی و انگیزه مان این بود که بیاییم و استقلال را شکست دهیم و هواداران مان را بعد از مدت ها خوشحال کنیم و باز هم همین جا اعلام می کنم این پیروزی را به خانواده های داغدار جان باختگان سیل آذربایجان تقدیم می کنم. 

منبع: کاپ
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار