menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 امیدوارم هر تیمی قهرمان شود جز رئال مادرید

امیدوارم هر تیمی قهرمان شود جز رئال مادرید

تونی فریکسا، مدیر سابق بارسلونا ابراز امیدواری کرد که رئال مادرید یک قهرمانی دیگر در چمپیونزلیگ کسب نکند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال و اتلتیکو در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به مصاف هم خواهند رفت تا تکلیف یک تیم فینالیست را مشخص کنند.

فریکسا که سال 2015 نامزد ریاست باشگاه بارسلونا نیز شده بود گفت:« کاسای(داور) در بازی رئال و بایرن نقش زیادی در صعود رئال به نیمه نهایی داشت؛ حتی بیشتر از نقشی که آیتکین در پیروزی 6-1 بارسا برابر پاری سن ژرمن داشت. امیدوارم اتلتیکو قهرمان شود و اگر نه، یوونتوس یا موناکو. در غیر این صورت لیگ قهرمانان را تعلیق کنند بهتر است!»

ال کلاسیکوی یکشنبه:« باید واقع بین بود. اگر بارسا به رئال ببازد، شانس قهرمانی لالیگا به صفر خواهد رسید. تمام تاسف من غیبت نیمار در این مسابقه است. اینکه بیل به این بازی برسد یا نه برایم چندان اهمیت ندارد.»

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار