علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی پس از نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد واگذاری دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت: واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با توجه به نتایج چهار مزایده برگزار شده از طریق مزایده از دستور کار ما خارج شده است.وی واگذاری این دو باشگاه را تکلیف قانون بودجه سال ۹۳ دانست و گفت: وضع این دو باشگاه با میلیونها هوادار و تماشاگر برای ما اهمیت ویژه ای دارد.
طیبنیا افزود: دولت، وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور اقتصادی و دارایی نمیتوانند به سرنوشت این دو باشگاه بدون حساسیت و بیتوجه باشند بنابراین بنا نداشتیم که به هر قیمت این دو باشگاه را واگذار کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را در این باره مطرح کرده اند که منتظریم با تصویب آن متناسب با آن درباره واگذاری این دو باشگاه عمل کنیم.