menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

بارترا: سخت ترین لحظات زندگی ام را پشت سر گذاشتم؛ به آسیب دیدگی ام افتخار می کنم

وبسایت رسمی برنامه نود - مارک بارترا مدافع اسپانیایی دورتموند که در جریان حمله به اتوبوس دورتموند آسیب دید می گوید سخت ترین لحظات زندگی اش را پشت سر گذاشته است.

به گزارش وبسایت نود، روز سه شنبه و در حالی که اتوبوس حامل بازیکنان دورتموند برای بازی مقابل موناکو اعزام ورزشگاه بود با بمب دستی مورد حمله قرار گرفت و در این حمله مارک بارترا از ناحیه دست آسیب جدی دید و مجبور به انجام جراحی روی دستش شد.

بارترا درباره آن اتفاق و حسش در آن لحظات در صفحه اینستاگرامش نوشت:

درد، وحشت و عدم اطمینان از اتفاق رخ داده و اینکه چه زمانی به پایان می رسد ... این اتفاق سخت ترین و طولانی ترین 15 دقیقه عمرم بود. اکنون از میزان شوک وارد شده کاسته شده است. زمانی که به دست آسیب دیده ام فکر می کنم به آن افتخار می کنم چون آن ها روز سه شنبه می خواستند به ما آسیب بزنند ولی نتیجه آن فقط آسیب دیدن دست من بود. من نیاز به نوشتم دارم و هر چه زودتر باید دستم را از سینه ام جدا کنم، بنابراین من به بازگشتی هر چه زودتر با آمادگی کامل فکر می کنم.

7899

منبع: ۹۰ تی وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار