menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

گریزمان: باخت در فینال به رئال تقصیر من بود

به گزارش "ورزش سه"، علیرغم از دست دادن پنالتی توسط گریزمان، اتلتیکو مادرید موفق به جبران گل راموس شد اما آنها در نهایت در پنالتی مغلوب کهکشانی ها شدند. یک ماه بعد گریزمان با تیم ملی فرانسه نیز در فینال یورو شکست برابر پرتغال را تجربه کرد.

گریزمان گفت: "اگرچه من خاطرات خوبی از دو فینال لیگ قهرمانان و یورو دارم اما این دو شکست بی شک از تلخ ترین اتفاقات دوران حرفه ای من هستند و من معتقدم شکست برابر رئال تقصیر من بود.

البته دیگو سیمئونه مانند همیشه از من حمایت کرد و بعد از آن مسابقه به من گفت که باخت به رئال تقصیر من نبوده و من نقشی حیاتی در رسیدن اتلتیکو به فینال داشته ام. سیمئونه از من خواست نگران نباشم زیرا ما باز هم به سختی تلاش می کنیم تا به فینال لیگ قهرمانان برسیم".

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار