menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 علیرضا فغانی در دربی چهارم

علیرضا فغانی در دربی چهارم

به گزارش "ورزش سه"،  در بین داوران ایرانی دربی که از سال 87 این بازی را سوت زده اند ،فغانی و مظفری زاده بهتر وکم حرف و حدیث تر بوده اند و کسی بابت اشتباهاتشان آنها را مواخذه نکرده است .

13 بهمن 1390: او در این بازی به حمودی،شریفات و فریدون زندی از استقلال کارت زرد نشان داد .او یک بازیکن را هم اخراج کرد .مرحوم مهرداد اولادی بازیکن مورد نظر بود .پرسپولیس 10 نفره در ادامه بازی را 3-2 برد .او برای بازی 3 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد که پرسپولیس گل سوم خود را در این دقایق به ثمر رساند .

15 شهریور 92: فغانی برای بار دوم دربی را سوت زد .این بازی 0-0 تمام شد و از حیث کیفیت فنی یکی از ضعیف ترین بازیهای تاریخ 2 تیم بود .در این بازی 5 بازیکن از 2 تیم کارت زرد گرفتند  دهنوی، رضاحقیقی، پیامصادقیان، محسن بنگر، قاضی، منتظری، نظری، و... مردان اخطاری بودند .

26 شهریور 95:

در دربی رفت، بار دیگر فغانی بازی را سوت زد و بازی کم افت و خیز 2 تیم بار دیگر 0-0 شد. در این بازی داور به خسرو حیدری، فرشید باقری و امید ابراهیمی از استقلال وعلی علی پور از استقلال کارت زرد نشان داد.فغانی در این 3 بازی اشتباه تاثیرگذاری نداشت و یکی از بهترین داوران تاریخ دربی بود .

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار