menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

کی روش: گروهی دنبال تخریب تیم ملی هستند؛ فدراسیون واکنشی در مقابل توهین به من ندارد

وبسایت رسمی برنامه نود – کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران که روز شنبه از سمت خود استعفا کرده بود در مصاحبه با آسوشیتدپرس علت استعفای خود را حمایت نشدن از جانب فدراسیون فوتبال ایران عنوان کرد.

به گزارش وبسایت نود، سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی پرتغاال در جام جهانی 2014 هدایت تیم ملی ایران را به عهده داشت. در حال حاضر ایران صدرنشین گروهش در مرحله راهیابی به جام جهانی 2018 است. کی روش از سال 2011 تا کنون چند بار استعفا داده است. وی اظهار داشت: "فدراسیون فوتبال اعلام کرد که قدرت لازم برای اجرای برنامه از پیش تعیین شده برای آماده سازی در مسیر راهیابی به جام جهانی 2018 که سال گذشته در موردش به توافق رسیده بودیم را ندارد، پس من چه کاری می توانم انجام دهم؟"

خبرنگار آسوشیتدپرس موفق به صحبت با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران در این باره نشده است. اختلاف از جایی شروع شد که تیم ملی ایران برای برگزاری یک اردو راهی امارات شد. برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم پرسپولیس که صدرنشین لیگ ایران است از این که در میانه فصل هفت بازیکن خود را به علت برگزاری این اردو از دست داده بود گلایه کرده و کی روش را در صورت ناکامی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا مقصر عنوان کرده بود. کی روش با گلایه از این قضیه بیان کرد: "نمی توانم در جایگاهی قرار داشته باشم که یک نفر در ایران به من توهین کند و فدراسیون هیچ کاری انجام ندهد. در ایران هواداران و نتایج مورد توجه قرار نمی گیرند. گروهی اندک از افراد در پشت صحنه قدرت دارند و آنها همه کاره هستند. آنها تلاش می کنند که تیم ملی را تخریب کنند و مانع از موفقیت آن شوند."

ایران در حال حاضر با یک امتیاز بیش از کره صدرنشین گروه در مسیر راهیابی به جام جهانی است. ایران باید در ماه فروردین به مصاف قطر و چین برود. در حال حاضر ایوانکوویچ اصلی ترین گزینه جانشینی کی روش به شمار می رود. مربی پرتغالی در ادامه گفت: "قرار نیست که من مقابل پرسپولیس و برانکو بجنگم. جنگ اصلی من با چین، قطر، کره جنوبی و ازبکستان است. برانکو باید با تیمهای دیگر لیگ ایران بجنگد."

1140

منبع: ۹۰ تی وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار