menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

فولاد باشگاهی که به تیم ملی بازیکن نداد!

به گزارش "ورزش سه"،  در اردوی اخیر تیم ملی جوانان بازیکنان چند باشگاه غایب بودند. از جمله بازیکنان ذوب آهن که البته بازیکنان این تیم به دلیل بازی با تراکتورسازی در مرحله نیمه نهایی جام حذفی طبیعی بود در اردوی تیم ملی حاضر نشوند. مثل رضا شکاری و نیما طاهری. عارف غلامی بازیکن سپاهان هم به همین بهانه در اردوی اخیر تیم ملی جوانان حاضر نشد و بازیکنان تیم سایپا هم به دلیل اینکه احتمال بازی آنها با ماشین سازی بود در روزهای ابتدایی اردو غایب بودند. 

به نظر می رسد تنها تیمی که بدون دلیل موجه مانع از حضور بازیکنش در اردوی تیم ملی جوانان شد فولاد خوزستان بود که اجازه نداد مجتبی نجاریان در اردوی حاضر شود. اردویی که از 6 تا 11 دی در کمپ تیم  های ملی برگزار شد و در این زمان فولاد بازی ای در لیگ برتر یا جام حذفی هم نداشت. 

تیم ملی جوانان باید اردیبهشت ماه سال آینده در بازی های جام جهانی زیر 20 سال حاضر شود و طبیعتا همکاری باشگاه ها با تیم  ملی می تواند تاثیر بسزایی در آماده سازی این تیم داشته باشد.

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار