سرمربی صنعت نفت آبادان گفت: حسین فرکی هم به خودش و هم به تیمش شوک داد و ما مقابل آنها کار سختی داریم.
نادر دست نشان در گفت وگو با کاپ، درباره پیروزی تیمش مقابل سیاه جامگان مشهد اظهار داشت: برد بسیار شیرینی بود. در بازی با ذوب آهن برخلاف جریان بازی و علی رغم 7 موقعیت صددرصدی که ایجاد کردیم گل های بدی خوردیم و بازی را بد باختیم. در این بازی ما ستاره های تیم مان از جمله محمد شادکام ، میلاد جهانی و حکیم نصاری را در اختیار نداشتیم و امیر زلیکانی هم در ابتدای بازی همسترینکش کش آمد و از بازی خارج شد.
وی در ادامه افزود: اما تیم جوان ما موفق شد سیاه جامگان تا دندان مسلح را شکست دهد. ما راه شوت زنی آنها را بستیم و ارسال های بلندشان را توسط سه مدافع جوان مان و دروازه بان باتجربه شان حسن هوری ، خنثی کردیم. خط میانی ما هم به خوبی مهاجمان را تغذیه کردند و حداقل می توانستیم دو گل دیگر بزنیم چرا که رضا نوروزی توپ را دو بار به تیر زد.
سرمربی صنعت نفت درباره خوشحالی خاصش بعد از گل پیروزی تیمش بیان داشت: نفس راحت کشیدم چرا که بازیکنی گل زد که به او خیلی اعتقاد داشتم. رضا جبیره بازیکنی است که از تیم جوانان به تیم امید آمد و با توجه به اعتقادی که به او داشتم توانست گل بسیار ارزشمندی به ثمر برساند. این نوید این را داد که می تواند در کنار رضا نوروزی و محمد شادکام مهاجم ارزشمندی برای ما باشد.
وی درباره حرکات خداداد عزیزی کنار زمین که گاهی اوقات متوجه او هم می شد، تصریح کرد: من اصلا متوجه این قضیه نشدم. خداداد از این حرکات زیاد انجام می دهد و من هم اینقدر تجربه دارم که قاطی این حواشی نشوم. می دانستم که تیمم برنده است و اصلا نیازی نبود که تحریک شوم. باور کنید اصلا ندیدم که خداداد چه حرکاتی اتجام داد و اصلا برایم اهمیت نداشت مهم ترین نکته پیروزی تیمم بود که حاصل شد.
سرمربی نفت آبادان درباره یزله رقصیدن بازیکنان صنعت نفت پس از پیروزی تیمش در رختکن و عدم حضور او خاطرنشان کرد: این رقص سنتی مردم آبادان است. متاسفانه من در کنفرانس مطبوعاتی بودم و نتوانستم در جشن بازیکنان شرکت کنم. البته چند بازیکن دیگر هم مصدوم بودند و حضور نداشتند. بازیکنان غیربومی ما و حتی نفرات خارجی هم این رقص را یاد گرفتند و به خوبی بلد هستند که آن را اجرا کنند. بازیکنانم دیروز جانانه به عشق مردم آبادان جنگیدند. آنها به خاطر شکست بازی قبل تحریک شده بودند و می خواستند هرطور شده سیاه جامگان را شکست دهند و با تمام وجود بازی کردند.
وی درباره رفتن رسول خطیبی از ماشین سازی و اینکه خیلی ها فکر می کردند نادر دست نشان با تیم جوانش زودتر از همه برکنار شود، اذعان داشت: از برکناری رسول خطیبی ناراحت شدم اما من همیشه به بازیکنان جوان ایمان داشتم و عاشق کار کردن با آنها هستم. کار کردن با جوان ها شهامت می خواهد و من ثابت کردم که این کار را دوست دارم. هیچ وقت به دنبال این نبودم که با ستاره ها کار کنم. متاسفانه الان تیم مان با کمبود نیرو مواجه است و همین مساله باعث شده بازیکنان دچار مصدومیت شوند.
دست نشان در پایان درباره دیدار با سایپا که 9 هفته است طعم برد را نچشیده گفت: حسین فرکی با کاری که کرد هم به خودش و هم به تیمش شوک داد. اگر بازی های سایپا را تماشا کرده باشید متوجه می شوید که آنها اصلا نباید در رده پانزدهم باشند. آنها سخت گل می خورند و سخت گل می زنند. در حال حاضر کمی مشکل شان در گلزنی بیشتر است اما اتفاقات اخیر باعث شده کار ما مقابل آنها سخت تر شود. مطمئنم سایپا از فشار بیرون می آید و به موفقیت می رسد اما امیدوارم این اتفاق بعد از بازی با ما رخ دهد.