menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 پیروانی برای نجات فجرسپاسی حکم گرفت

پیروانی برای نجات فجرسپاسی حکم گرفت

به گزارش "ورزش سه"، غلامحسین پیروانی مرد محجوب شیرازی ها که خود زمینه اوج گیری فجرسپاسی در فوتبال ایران را در دهه 70 و 80 فراهم کرد بعد از چند سال خانه نشینی بار دیگر به عرصه مربیگری بازگشت تا بلکه بتواند نماینده کاکوهای شیرازی را از وضعیت اسفناکی که در آن قرار گرفتند، نجات دهد.

شاغلام با آن جمله های معروف و کلیشه ای خود همچون «مهاجم اضاف کردن» صبح امروز بعد از نشستی که با مسئولان ورزش استان فارس و همچنین باشگاه فجرسپاسی داشت به صورت رسمی سرمربی جدید این تیم بحران زده شد تا بلکه حضور او بتواند زمینه برای اوج گیری تیم دوست داشتنی فجرسپاسی را فراهم کند.

فجری ها با گذشت 11 هفته از رقابت های دسته اول در حسرت کسب برد می سوزند و تنها با 4 تساوی و 7 شکست در رده هفدهم جدول قرار گرفته و مدعی سقوط هستند. تیمی که فصل قبل در روز پایانی از بازگشت به لیگ برتر بازماند و حالا باید برای بقا بجنگد.

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار