menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 باتیستوتا  فیورنتینا را مثل همسرم دوست داشتم

باتیستوتا: فیورنتینا را مثل همسرم دوست داشتم

به گزارش "ورزش سه"، باتیستوتا بعد از سالها درخشش در فیورنتینا، در سال 2000 این تیم را به مقصد رم ترک کرد و با جالوروسی ها و تحت هدایت کاپلو فتح سری آ شد. باتی گل در دوران حضورش در فیورنتینا 332 گل به ثمر رساند.

باتیستوتا گفت: "نمی توانم میزان علاقه خود به فیورنتینا و شهر فلورانس را توصیف کنم. من آنها را همانند همسر خود دوست داشتم. من به رم رفتم زیرا نتوانسم همه انتظارات مردم فلورانس را برآورده کنم. من بعد از جدایی از فیورنتینا بسیار غمگین بودم زیرا لقب شهروند افتخاری را نیز از شهرداری فلورانس دریافت کرده بودم".

داریو ناردلا، شهردار فلورانس در این رابطه گفت: "در این شهر به باتیستوتا همانند یک اسطوره نگاه می شود. 3 تا از 4 فرزند او متولد فلورانس هستند و علیرعم فاصله زیاد تا آرژانتین، او گاهی به اینجا سفر می کند. او سفیر بسیار خوبی برای فرهنگ شهر ما بوده است و من امیدوارم باتیستوتا ما را فراموش نکرده باشد زیرا ما همیشه به یاد او هستیم".

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار