menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

اتفاق جالب برای تیم‌ملی؛ کی‌روش به کمک برانکو احتیاج پیدا کرد!

وبسایت رسمی برنامه نود - تیم ملی فوتبال ایران پنجشنبه هفته جاری در تاشکند باید به مصاف ازبکستان برود و سومین مسابقه خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 را برگزار کند.

به گزارش وبسایت نود، دروازه بان ازبکستان الکساندر لوبانوف دروازه بان فصل قبل و ابتدای فصل جاری پرسپولیس است که بعد از مسجل شدن نیمکت نشینی اش در حضور علیرضا بیرانوند رضایتنامه اش را گرفت و به تیم پاختاکور ازبکستان برگشت.

لوبانوف در دو بازی قبلی ازبکستان فیکس بوده و کلین شیت کرده است و پیدا کردن راه باز کردن دروازه او برای برای ملی پوشان ایران تبدیل به مسئله مهمی شده است.

این دروازه بان فصل قبل زیر نظر برانکو و دستیارانش کار می کرد و مربیان کروات پرسپولیس به خوبی از نقاط ضعف و قوت او آگاه هستند و در صورتی که روابط سرمربی تیم ملی با برانکو خوب بود، کی روش در اولین فرصت تمام اطلاعات لازم درباره لوبانوف را با مشورت با برانکو کسب می کرد و به آنالیز دقیقی دست پیدا می کرد.

حالا اما این امر به هیچ وجه امکان ندارد و در شرایطی که برانکو و کی روش بزرگترین دشمنان این روزهای فوتبال ایران هستند سرمربی تیم ملی تنها باید به تماشای فیلم بازی های ازبکستان و لوبانوف بسنده کند.

پانادیچ مربی دروازه بان های پرسپولیس هرچند می گوید سوریه و قطر قابل مقایسه با ایران نیستند و رسیدن به دروازه لوبانوف غیرممکن نیست اما پاسخ قابل انتظاری به صحبت درباره آنالیز لوبانوف با کمک پرسپولیسی ها دارد و می گوید: «فیلم بازی‌های پرسپولیس در دسترس شما هست و می‌توانید آنها را دوباره ببینید. البته شاید آنچه که او در پرسپولیس نشان داد همه توانایی‌اش نبود چون او در مدت کم و زیر فشار زیاد در ایران بود  و شاید در ازبکستان شرایط بهتری  از خود نشان دهد.»

منبع: ۹۰ تی وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار