menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مربی موناکو  فالکائو هنوز در بیمارستان است

مربی موناکو: فالکائو هنوز در بیمارستان است

به گزارش "ورزش سه"،  فالکائو در شبی که موناکو 4-0 از نیس شکست خورد بر اثر برخورد با بازیکن حریف برای لحظاتی بیهوش شد و سپس برای انجام آزمایش های بیشتر به بیمارستان منتقل شد. وضعیت او هنوز نامشخص است و فعلا پزشکان به وی اجازه مرخصی نداده اند.

لئونار ژاردیم، مربی پرتغالی موناکو، ضمن انتقاد از بازی خشن نیس، در مورد وضعیت فالکائو گفت:" رادامل هنوز در بیمارستان است. داوران باید بیشتر دقت کنند و بازیکنان را به خاطر این برخوردها جریمه کنند. از نظر من بازیکن نیس باید اخراج می شد. زمانی که بازیکنی برای مصدوم کردن بازیکن حریف چنین ریسکی می کند باید به نوعی جریمه شود."

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار