menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 ماکلله  زیدان با من تمرین می کرد تا شرایط مسابقه تداعی شود

ماکلله: زیدان با من تمرین می کرد تا شرایط مسابقه تداعی شود!

وبسایت رسمی برنامه نود - کلود ماکلله می گوید که یکی از مزیت های حضور در تیم کهکشانی رئال مادرید این بود که فرصت بازی و تمرین در کنار بهترین های دنیا فراوان بود.

به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، ماکلله سه سال در رئال مادرید بازی کرد، و در این مدت علاوه بر اینکه فاتح دو قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا شد، به پیشرفت برخی از بهترین بازیکنان دنیا از جمله زین الدین زیدان نیز کمک کرد. وی در مصاحبه با UEFA.com گفت:

گاهی اوقات در پایان جلسات تمرینی من می ماندم تا با زیدان نبرد های تک به تک تمرین کنیم. می دانستم که چرا چنین چیزی می خواهد، چون می خواست روی ویژگی ها و حرکات خود به عنوان یک بازیکن دریبل زن کار کند و چون در هر مسابقه هرکس که با او یارگیری می کرد، برخورد داشت و می خواست به صورت واقعی تمرین کند.

ماکلله در مورد مقایسه توانایی های زیدان با ستاره فعلی رئال مادرید، یعنی کریستیانو رونالدو، محتاط عمل کرد و گفت:

نمی توانید این دو را با هم مقایسه کنید! آنها در پست های متفاوتی بازی می کنند - و خصوصیات رهبری متفاوتی دارند.

بهترین بازیکن ایوان هلگرا بود که در خط میانی رئال مادرید کنار من بازی می کرد. ما تعامل فوق العاده ای داشتیم؛ با هم تمرین می کردیم و با هم غذا می خوردیم. درون زمین می دانست که کجا حرکت خواهم کرد، و من هم می دانستم که چه زمان جلو خواهد رفت تا برای گلزنی تلاش کند.

1771

منبع: ۹۰ تی وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار