menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 حمایت سرمربی دورتموند از حذفی شدن بوندسلیگا

حمایت سرمربی دورتموند از حذفی شدن بوندسلیگا

به گزارش "ورزش سه"، بعد از 2 سال قهرمانی زنبورها در سالهای 2011 و 2012، حالا 4 فصل متوالی است که این عنوان در اختیار بایرن مونیخ قرار دارد.

توخل گفت: "در مورد این طرح باید بگویم که با آن موافقم زیرا باعث می شود تیم های سوم و چهارم هم شانس قهرمانی داشته باشند. ایده دور از ذهنی نیست و من با آغوش باز از طرح اولیه استقبال می کنم".

توخل همچنین در بابطه با بازی برابر ولفسبورگ و شرایط فعلی بازیکنانش گفت: "شورله همچنان به علت مصدومیت زانو، شرایط بازی کردن ندارد و در تمرینات رزوهای اخیر ما حضور فعالی نداشته است. بندر نیز هنوز از مصدومیت مچ پا مرحله نیمه نهایی المپیک که علیرغم آن در فینال بازی کرد، رنج می برد اما در تمرینات ما شرکت کرده است.

ولفسبورگ نیز تیم بسیار خطرناکی است که حملات زیادی را از جناحین ترتیب می دهد و ما در انتظار دیداری دشوار هستیم. دو دیدار بعدی برابر ولفسبورگ و فرایبورگ، شرایط و امکان رقابت ما برای رده های بالا را در فصل جاری تا حدی نشان خواهد داد".

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار