menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 یاردیم  پیروزی مقابل آرسنال کمک کرد تا تاتنهام را هم شکست دهیم

یاردیم: پیروزی مقابل آرسنال کمک کرد تا تاتنهام را هم شکست دهیم

وبسایت رسمی برنامه نود - لئوناردو یاردیم، سرمربی تیم موناکو می گوید از پیروزی دو فصل قبل مقابل آرسنال برای غلبه بر تاتنهام نیز استفاده کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، موناکو شب گذشته در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا از گروه E موفق شد در ورزشگاه ومبلی لندن با گل های برناردو سیلوا و لمار با نتیجه 2-1 از سد تاتنهام عبور کند. موناکو قبلاً در فوریه سال 2015 نیز موفق به کسب پیروزی در لندن شده بود و با شکست 3-1 آرسنال راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند.

می خواستیم از انتقال توپ توسط حریف جلوگیری کنیم، تیمی که در این منطقه بسیار قدرتمند است. از لحاظ روانی با فکر کردن به پیروزی فصل 2014/15 مقابل آرسنال خود را آماده کردیم.

این ششمین پیروزی متوالی موناکو در تمامی رقابت های این فصل بود.

1771

منبع: ۹۰ تی وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار