menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 گواردیولا از نظر شخصیتی، انسان خوبی نیست

گواردیولا از نظر شخصیتی، انسان خوبی نیست

به گزارش "ورزش سه"، دانته سال 2012 از مونشن گلادباخ به بایرن پیوست و در اولین سال حضورش در این تیم موفق شد سه گانه را فتح کند. مربی بایرن در آن سال، یوپ هاینکس بود.

سال 2013، پپ گواردیولا جانشین هاینکس شد و دانته نیز جایگاه ثابتش در بایرن را از دست داد به طوریکه تابستان گذشته مجبور به ترک بایرن و پیوستن به ولفسبورگ شد. دانته امسال ولفسبورگ را به مقصد نیس فرانسه ترک کرد.

او در مصاحبه با اسپورت بیلد در مورد گواردیولا گفت:" مربیانی داریم که از لحاظ تاکتیکی در بالاترین سطح قرار دارند و در دنیا روی ایده هایشان توجه زیادی می شود ولی از لحاظ شخصیتی انسان های خوبی نیستند. گواردیولا در زمره این مربیان قرار دارد.

او هرگز با شما حرف نمی زند و اصلا نمی دانید که در ایده های او چه جایگاهی دارید. با گواردیولا نمی توان احساس صمیمیت و نزدیکی کرد."

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار