وبسایت رسمی برنامه نود - به لطف گلزنی سامی خدیرا، بیانکونری روند 100 درصد پیروزی خود در فصل 2016/17 سری آ را حفظ کرد.
به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، آلگری، سرمربی تیم یوونتوس بعد از پیروزی 1-0 مقابل لاتزیو در هفته دوم سری آ به Mediaset Premium و Sky Sport Italia گفت:
ما باید مسیر خود را دنبال کنیم. امروز هوا خیلی گرم بود و ما در نیمه اول مرتکب اشتباهات زیادی شدیم. بعد از استراحت بین دو نیمه خوب کار کردیم، اما برای مثال به یاد می آورم که کوادو آساموا 6 بار توپ را لمس کرد و همگی بد بودند. ما در بهترین فرم خود نیستیم، اما این تازه دومین بازی فصل بود. کاملاً غیر قابل تصور بود که 90 دقیقه در این گرما بازی کنیم. لاتزیو قوی شروع کرد، اما ما در نیمه دوم از نقطه نظر فنی بهتر شدیم.
آیا این قوی ترین تیم یوونتوس است که آلگری با آن کار کرده؟
این تیم با سایر تیم های من فرق می کند. نسبت به سال گذشته بازیکنان جدید زیادی معرفی کرده ایم. اینکه به دنبال بازیکنان مشابهی که قبلاً داشتیم، باشیم یک امر اشتباه خواهد بود.
بلیز ماتوئیدی از سوی باشگاه پاریسن ژرمن غیر قابل فروش اعلام شد، پس هافبک بعدی مورد نظر یوونتوس کیست؟
من به باشگاه گفته ام که بازیکنان خوبی به خدمت بگیرد، تا من به شکلی راه استفاده از آنها را پیدا کنم.
وی در ادامه به تمجید از سامی خدیرا پرداخت و گفت:
همه بازیکنان خوب باید حس خوبی داشته باشند. او مثل سایر بچه هایی که اینجا در اختیار دارم، فوق العاده حرفه ای است. او بازیکنی استثنایی است؛ معدود بازیکنانی هستند که قدرت او را داشته باشند.
1771