menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

عباسی: ۷۰ درصد مطالبات بازیکنان تراکتورسازی پرداخت شد

سعید عباسی افزود: تمامی سعی و تلاش هیات مدیره باشگاه بر این است تا در شرایط ویژه و حساس کنونی، به دور از هر گونه مسایل حاشیه ای، وضعیت مالی را سر و سامان داده و کوچکترین کمبودی در این رابطه وجود نداشته باشد.

وی، ادعای تعدادی از بازیکنان درباره تاخیر در پرداخت حق و حقوق را بی مورد عنوان کرد و گفت: در حالی که هنوز شش هفته از لیگ برتر و دو هفته از لیگ قهرمانان آسیا باقی مانده ۷۰ درصد مجموع مبالغ قراردادها پرداخت شده در حالی که کمتر تیمی در لیگ برتر چنین شرایط را دارد.

عباسی ادامه داد: تلاش وافری داریم تا اجازه ندهیم تراکتورسازی در این شرایط بسیار حساس دچار حاشیه شده و رسیدن به مقام قهرمانی در لیگ برتر را از دست بدهد.

وی با تاکید بر اینکه تراکتورسازی به عنوان یکی از پرهوادارترین تیم های ایرانی هدفی جز قهرمانی در لیگ برتر ندارد، شرایط عمومی این تیم پس از تغییر و تحولات در کادرفنی را بسیار عالی توصیف کرد و افزود: با توجه به نتایج اخذ شده در لیگ برتر ، بسیار امیدواریم همین روند را ادامه داده و با قهرمانی در لیگ برتر موجب شادی و شعف هواداران خود شویم.

عباسی اضافه کرد: طی سال های اخیر و به طور معمول تراکتورسازی در هفته های پایانی لیگ برتر دچار افت شده اما امسال تلاش می کنیم مانع از بروز و ظهور هر گونه مسایل حاشیه ای درون تیمی و بیرونی شویم تا تیم در آرامش کامل به مسیر موفقیت آمیز خود ادامه دهد.

وی گفت: بر همین اساس و با تلاش های هیات مدیره مشکلات مالی باشگاه در حال رفع است و هیچ مشکلی در پرداخت قراردادهای بازیکنان و کادر فنی نداریم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره پرداخت حقوق سرمربی و کادر فنی نیز، گفت: نوع پرداخت حقوق سرمربی با بازیکنان متفاوت است و مطالبات سرمربی به صورت ماهانه و بدون هیچ مشکلی در حال پرداخت است.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز هم اکنون با ۴۷ امتیاز و با یک امتیاز اختلاف نسبت به نفت تهران در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

این تیم با تغییر سرمربی خود از هفته بیستم روی نوار برد قرار گرفته است.

تراکتورسازی در هفته ۲۵ لیگ برتر روز یکشنبه هفته آینده در دیداری حساس میهمان سپاهان اصفهان است.

منبع: فوتبال دات آی آر
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار