فالکائو میخواهد منچستر یونایتد را ترک کند
مهاجم کلمبیایی منچستر یونایتد در فکر ترک این تیم است.
به گزارش خبرگزاری فارس، رادامل فالکائو که به طور قرضی از موناکو به منچستر رفته، درگفتگوی اخیر خود با روئیترز، اشاراتی مبنی بر تمایل به ترک منچستر در پایان فصل از خود نشان داد. این در حالی است که مقامات منچستر در روزهای اخیر رغبتهایی از خود دال بر دائمی کردن قرارداد با این مهاجم ارائه دادند.
فالکائو که در جام جهانی بیستم در برزیل به سبب مصدومیت غایب بود، در منچستر یونایتد، دوباره مصدوم شد.
درپی این مصدومیت، خوزه پکرمن سرمربی تیم ملی کلمبیا اعتراض خود را نسبت به نوع به کار گیری فالکائو از سوی فان خال اعلام کرد.
این مهاجم 30 ساله درباره وضعیت خود گفت: تنها هشت هفته تا پایان فصل باقی مانده است وپس از آن به دنبال تیم مناسب تری خواهم گشت.
رادامل فالکائو پیش از این در تیم های پورتو، اتلتیکو مادرید و موناکو بازی میکرد.
تیم ملی کلمبیا پنج شنبه در منامه با بحرین رویارو خواهد شد. این دیدار دوستانه است و در فیفا-دی (روز فیفا) برگزار می شود. دیدار با بحرین برای کلمبیا در راستای آماده شدن برای کوپا آمریکا است.
انتهای پیام/م
با توجه به جابجایی سرورها، ممکن است فرایند انتقال و تأیید نظرات شما با تأخیر انجام شود.