پایگاه خبری فوتبالی - در دیداری حساس از هفته یازدهم سری آ، فیورنتینا و یوونتوس به مصاف یکدیگر رفتند و این دیدار با نتیجه ۲-۲ به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، برای تیم میزبان در این دیدار، متئو پلگرینو و آلیو نیه گلزنی گلزنی کزدند و در سوی مقابل برای یوونتوس نیک وولتماده و گلیسون برمر موفق به گلزنی شدند. در نیمه اول این دیدار و در دقیقه ۴، متئو پلگرینو با پاس پدرو گونسالوس موفق شد اولین گل این دیدار را برای فیورنتینا به ثمر برساند. در دقیقه ۳۲، نیک وولتماده، ستاره آلمانی خط حمله یوونتوس موفق شد با پاس رندال کولوموانی گل اول یوونتوس را به ثمر برساند تا نیمه اول این دیدار با نتیجه ۱-۱ به پایان برسد.
در نیمه دوم و در دقیقه ۵۴، آلیو نیه موفق شد گل دوم فیورنتینا را به ثمر برساند. در دقیقه ۶۶، گلیسون برمر با پاس داگلاس لوئیز موفق شد آخرین گل این دیدار را برای یوونتوس به ثمر برساند تا این دیدار با نتیجه ۲-۲ به پایان برسد.
شاگردان پائولو وانولی با کسب ۱ امتیاز این دیدار در جایگاه پانزدهم جدول سری آ با ۹ امتیاز از ۱۱ بازی قرار گرفتند. در سوی مقابل، یوونتوس با تساوی در این دیدار در جایگاه هفتم جدول سری آ با ۱۸ امتیاز از ۱۱ بازی قرار گرفت.
