نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
جعفری  بیرانوند، نه  روی خودم تمرکز دارم

جعفری: بیرانوند، نه. روی خودم تمرکز دارم!

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان تراکتور می‌گوید به این موضوع که جانشین علیرضا بیرانوند شده، فکر نمی‌کند و روی عملکرد خودش تمرکز کرده است.

به گزارش فوتبالی، پارسا جعفری دروازه‌بان اول این روزهای تراکتوری‌هاست. سنگربان ۲۷ ساله‌ای که ابتدای فصل به جمع تی‌تی‌ها پیوست و در فصلی که دروازه تراکتور روزهای پرخبری داشته، پس از جدایی علیرضا بیرانوند به مقصد انجام خدمت سربازی توانسته مرد اول قفس توری پرشورها باشد. در همین راستا گفت‌وگویی با جعفری داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

از تو به‌عنوان بازیکنی کم‌حاشیه و کم‌خبر یاد می‌شود. آن هم در شرایطی که تراکتور و به‌خصوص پست دروازه‌بانی این تیم همواره زیر ذره‌بین رسانه‌ها و هواداران قرار دارد. خودت ترجیح می‌دهی از این فضای پرخبر فاصله بگیری؟

- در تمام دوران فوتبالم و در تیم‌های قبلی هم همین‌طور بوده‌ام. بیشتر ترجیح می‌دهم روی تمرین و عملکردم تمرکز کنم. به‌خصوص در تیمی مثل تراکتور که هواداران پرشماری دارد و همیشه اخبار آن دنبال می‌شود، حفظ تمرکز اهمیت زیادی دارد. کار خاصی در این زمینه انجام نمی‌دهم. فقط سعی می‌کنم مثل همیشه کار خودم را به بهترین شکل پیش ببرم.

در بازی با خیبر خرم‌آباد به یک پیروزی ارزشمند رسیدید؛ آن هم در هوای بارانی تبریز. از حال‌وهوای این مسابقه بگو.

- بازی خیلی خوبی بود که توانستیم با یک بازی زیبا به سه امتیاز مهم این دیدار دست پیدا کنیم. برد در این مسابقه بسیار مهم بود و برای عقب نیفتادن از کورس باید به برد می‌رسیدیم. بازی هم در شرایط آب و هوایی خاصی برگزار شد که لذت خاص خود را داشت و از پیروزی در هوای بارانی لذت لذت بردیم.

این دومین بازی تو در لیگ برتر با پیراهن تراکتور بود و هنوز دروازه‌ات باز نشده است.

- قطعاً خوشحالم که توانستم با ثبت کلین‌شیت به تیم کمک کنم اما مهم‌تر از هر چیزی پیروزی تراکتور بود. گل نخوردن فقط به دروازه‌بان مربوط نمی‌شود و تمام بازیکنان تیم در این اتفاق نقش دارند. من هم خوشحالم که به‌عنوان عضوی از مجموعه توانستم وظایفم را به‌خوبی انجام بدهم. امیدوارم این روند ادامه پیدا کند و در بازی‌های آینده هم بتوانیم نتایج مطلوبی بگیریم.

در لیگ نخبگان آسیا بیشتر از لیگ برتر فرصت حضور در ترکیب را داشته‌ای. با این حال تراکتور در این رقابت‌ها هنوز به نتیجه دلخواه نرسیده است. شرایط بازی‌های آسیایی را چطور ارزیابی می‌کنی؟

- همان‌طور که گفتم عملکرد دفاعی و گل خوردن یا نخوردن به یک نفر وابسته نیست. من در تمام بازی‌های آسیایی با تمرکز کامل تلاش کرده‌ام بهترین عملکردم را داشته باشم و برای تیم مفید باشم. البته شرایط امسال در لیگ نخبگان برای ما متفاوت بوده است. سفرهای طولانی و شرایط خاص جابه‌جایی، فشار و خستگی زیادی به تیم وارد کرده و امیدوارم در ادامه این مشکلات برطرف شود تا بتوانیم با شرایط بهتری وارد مسابقات شویم.

شاید انتقاد عمده هواداران تراکتور به دلیل عدم نتیجه‌گیری در لیگ نخبگان بوده است. به نظر خودت چرا هنوز موفق به کسب برد در این رقابت‌ها نشده‌اید؟

- اشاره کردم که شرایط برای ما در دیدارهای آسیایی عادی نبوده اما هنوز چیزی هم تمام نشده است. در لیگ برتر شرایط بسیار خوبی داریم و از ۱۰ بازی موفق به کسب ۲۳ امتیاز شده‌ایم. تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت در ادامه در لیگ برتر و لیگ نخبگان شرایط بهتری هم داشته باشیم.

تو جانشین علیرضا بیرانوند شده‌ای که دروازه‌بان ملی محسوب می‌شود. از این بابت فشار مضاعفی حس نمی‌کنی؟

- من ابتدای فصل که به تراکتور آمدم، بیرانوند در این تیم حضور داشت. البته خود من پیش از تراکتور سابقه دعوت به تیم ملی را دارم و در لیست جام جهانی قرار نگرفتم. به توانایی‌های خودم ایمان دارم و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرم تا دوباره به پیراهن ملی برسم. من و علیرضا پیش از این با یکدیگر هم‌تیمی بوده‌ایم و در تراکتور یک هدف مشترک داریم و هر دو برای سربلندی تیم تلاش می‌کنیم. دروازه‌بان تراکتور بودن و پوشیدن پیراهن این تیم مسئولیت بالایی دارد و برای هر بازیکن افتخار بزرگی است و امیدوارم بتوانم با عملکردم دوباره به تیم ملی برسم.

رابطه‌ات با هواداران تراکتور چطور است؟ در بازی‌هایی که در ترکیب قرار گرفته‌ای به‌ویژه مسابقات آسیایی، چه واکنش‌هایی از آن‌ها دیده‌ای؟

- هواداران تراکتور فوق‌العاده‌اند. زمانی که در ذوب‌آهن حضور داشتم و برای بازی به تبریز می‌آمدیم، همیشه دوست داشتم روزی برای این تیم بازی کنم. خوشحالم که این اتفاق افتاده است. هواداران برخورد بسیار گرم و صمیمانه‌ای با ما دارند و چه در ورزشگاه و چه در کوچه و خیابان به بازیکنان روحیه می‌دهند. بازی کردن برای تراکتور حس‌وحال متفاوتی دارد. تا امروز فقط حمایت و محبت از آن‌ها دیده‌ام و امیدوارم شایسته این محبت باشم و بتوانم با عملکردم پاسخ اعتمادشان را بدهم.

و سؤال پایانی. فکر می‌کنی تراکتور می‌تواند بار دیگر به خواسته اصلی هواداران یعنی قهرمانی برسد؟

قدرت اصلی تراکتور هواداران پرشور آن هستند. از همه آن‌ها می‌خواهم مثل فصل‌های گذشته پشت تیم باشند و حمایتشان را ادامه بدهند. با حضور تی‌تی‌ها تراکتور قدرت زیادی دارد و ما هم به‌عنوان بازیکنان و اعضای تیم، تمام توانمان را برای موفقیت این باشگاه به کار می‌گیریم. امیدوارم در پایان فصل بتوانیم با کسب نتایج خوب، خوشحالی را به هواداران هدیه بدهیم.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار