نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
فجر، اولین برنده نیمه اول در مقابل پرسپولیس

فجر، اولین برنده نیمه اول در مقابل پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی – عملکرد پرسپولیس در نیمه نخست بازی با فجرسپاسی یک تفاوت ویژه با سایر بازی‌های این فصل داشت.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس دومین بازی خانگی متوالی را هم باخت تا انتقادات نسبت به عملکرد بازیکنان و کادر فنی بیشتر شود. این اتفاق در بازی با فولاد هم برای پرسپولیس رخ داد و فولاد توانست با گل ثانیه‌های پایانی وحید امیری پرسپولیس را شکست دهد. دیداری که پرسپولیس مالک توپ و میدان بود و در پایان اسیر ضدحمله فولادی‌ها و ضربه دقیق وحید امیری شد.
پرسپولیس همواره نیمه اول را با نتیجه‌ای خوب به پایان رسانده و در یازده بازی قبلی 6 برد و 5 تساوی در پایان نیمه اول حاصل کار این تیم بود. پرسپولیس با این عملکرد در کنار سپاهان بهترین تیم‌های نیمه اول فصل تا پایان هفته دوازدهم بودند. اما در این هفته، فجرسپاسی برای اولین بار در فصل جاری موفق شد نیمه اول پرسپولیس را شکست دهد تا تیم تارتار هم در پایان وقت اول، بازنده به رختکن برود.
پیش از بازی‌های این هفته، استقلال و پرسپولیس تنها تیم‌هایی بودند که در نیمه اول هرگز شکست نخوردند اما حالا با باخت سرخپوشان، استقلال تنها تیم بدون شکست در پایان نیمه اول است. نکته جالب اینکه استقلال تنها تیمی است که در این فصل هنوز شکست نخورده است.
در جدول نتایج تیمها در نیمه اول، سپاهان و پرسپولیس بهترین عملکرد را دارند. استقلال با وجودی که در نیمه اول بدون شکست بوده، اما در این جدول در رده سوم قرار می‌گیرد.
مس شهربابک و استقلال خوزستان هم بدترین عملکرد را در نیمه اول به خود اختصاص دادند و تنها تیم‌های بدون برد در پایان نیمه اول هستند. البته وضعیت برای مس بسیار بدتر است زیرا این تیم هنوز در نیمه اول موفق به گلزنی هم نشده است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار