نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
هفت گزینه روی میز بارسلونا؛ دکو به دنبال شکار مدافع با بودجه محدود

هفت گزینه روی میز بارسلونا؛ دکو به دنبال شکار مدافع با بودجه محدود!

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا برای تقویت خط دفاعی خود در پنجره نقل و انتقالات زمستانی، فهرستی هفت نفره از مدافعان میانی مورد نظرش تهیه کرده است. 

به گزارش فوتبالی، هانسی فلیک که از کمبود مهره در خط دفاعی رضایت ندارد، از مدیران باشگاه خواسته تا برای جذب یک مدافع جدید اقدام کنند؛ هرچند شرایط مالی بلوگرانا کار را برای دکو چندان آسان نمی‌کند.

به گزارش نشریه اسپورت، مدیر ورزشی بارسلونا چند گزینه را برای تقویت قلب خط دفاعی زیر نظر گرفته و قصد دارد در ژانویه یکی از این بازیکنان را به ترکیب تیم اضافه کند.

فهرست مورد نظر بارسلونا شامل هفت مدافع است:

۱) فیکایو توموری از میلان

۲) ویتور ریس از منچسترسیتی

۳) پیرو هینکاپیه از آرسنال

۴) لیساندرو مارتینز از منچستریونایتد

۵) لوکاس برالدو از پاری سن ژرمن

۶) یورل هاتو از چلسی

۷) جاناتان تاه از بایرن مونیخ

در این میان، شرایط مالی باشگاه نقش تعیین کننده‌ای در انتخاب نهایی خواهد داشت. طبق گزارش اسپورت، بارسلونا برای جذب مدافع جدید تنها حدود ۴ میلیون یورو ظرفیت دستمزدی در اختیار دارد و در صورت جدایی احتمالی الکس بالده، این محدودیت می‌تواند کاهش پیدا کند.

به همین دلیل، اولویت مدیران بارسلونا جذب قرضی بازیکن است؛ روشی که می‌تواند بدون تحمیل هزینه سنگین در بازار زمستانی، امکان تقویت خط دفاعی را فراهم کند.

از میان گزینه‌های موجود، پیرو هینکاپیه به دلیل توانایی بازی در پست مدافع میانی و دفاع چپ، مورد توجه ویژه قرار دارد. دکو حتی شرایط انتقال قرضی او با بند خرید را نیز بررسی کرده است. توموری و لیساندرو مارتینز هم به دلیل شرایط قراردادی و تجربه بالای خود در فهرست قرار گرفته‌اند.

البته جذب بازیکنانی مانند یوناتان تاه و لیساندرو مارتینز به دلیل اهمیت آنها برای باشگاه‌های فعلی‌شان آسان نخواهد بود. حالا باید دید دکو با این بودجه محدود می‌تواند خواسته فلیک را برآورده کند یا بارسلونا بار دیگر مجبور به استفاده از داشته‌های فعلی خود خواهد شد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار