نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
الیوت اندرسون بهترین بازیکن ماه منچسترسیتی شد

الیوت اندرسون بهترین بازیکن ماه منچسترسیتی شد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه منچسترسیتی به صورت رسمی اعلام کرد که الیوت اندرسون به عنوان بهترین بازیکن ماه اکتبر این تیم انتخاب شده است. 

به گزارش فوتبالی، هافبک انگلیسی سیتیزن ها با عملکرد درخشان خود توانست در رقابت با دو ستاره سرشناس این تیم، ارلینگ هالند و فیل فودن، عنوان بهترین بازیکن ماه را از آن خود کند.

این جایزه که با رای هواداران منچسترسیتی انتخاب می شود، یکی از نزدیک ترین رقابت های ماهانه در تاریخ این نظرسنجی را پشت سر گذاشت. اندرسون پس از شروعی امیدوارکننده در ترکیب تیم انزو مارسکا، در ماه اکتبر نمایش های قابل توجهی داشت و توانست اعتماد هواداران را به دست بیاورد.

این بازیکن که تابستان امسال از ناتینگهام فارست به منچسترسیتی پیوست، در پیروزی ۳ بر صفر مقابل لیورپول یکی از مهره های تاثیرگذار تیمش بود. او همچنین در جریان برد پرگل ۵ بر یک سیتی مقابل آاک آتن، نخستین گل خود با پیراهن این باشگاه را به ثمر رساند تا ماهی خاطره انگیز را تجربه کند.

اندرسون در ماه سپتامبر نیز نامزد دریافت این جایزه شده بود، اما در نهایت ارلینگ هالند عنوان بهترین بازیکن ماه را به دست آورد. این بار شرایط متفاوت بود و هافبک انگلیسی توانست مهاجم نروژی را پشت سر بگذارد و با اختلافی اندک از فیل فودن نیز پیشی بگیرد.

انتخاب اندرسون در شرایطی رقم خورده که او خیلی زود به یکی از مهره های مهم خط میانی منچسترسیتی تبدیل شده است. باشگاه انگلیسی نیز با انتشار خبر این انتخاب، از هزاران هواداری که در رای گیری شرکت کردند تشکر کرد و این جایزه را شایسته عملکرد شماره ۵ جدید خود دانست.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار