نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
تبعات یک اتهام؛ عصبانی‌ترین تارتار تاریخ دیده شد

تبعات یک اتهام؛ عصبانی‌ترین تارتار تاریخ دیده شد!

پایگاه خبری فوتبالی- با گذشت چند روز از دعوای پرسپولیس و استقلال خوزستان مهدی تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با فجر سپاسی همچنان عصبانی بود.

به گزارش فوتبالی، تارتار خیلی سعی می‌کرد در نشست خبری قبل از بازی با فجر سپاسی شیراز خودش را آرام نشان بدهد اما کاملا مشخص بود که هنوز بابت حرف‌های بهنام ابوالقاسم پور مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در برنامه فوتبال برتر بسیار عصبانی و دلخور است.

او در جایی از صحبت‌های خود گفت: «باید معلوم شود چه کسی سالم کار می‌کند و چه کسی اهل کثافت کاری است و من مطمئن هستم که هواداران پرسپولیس در فضای مجازی و در ورزشگاه جواب عده‌ای را می‌دهند!»

این صحبت‌های تارتار نشان می‌داد که او همچنان بسیار عصبی است و باید دید این مساله روی بازیکنان پرسپولیس هم تاثیر می‌گذارد یا نه. تارتار و باشگاه پرسپولیس البته از بهنام ابوالقاسم پور به کمیته اخلاق و دادسرا شکایت کرده‌اند و نکته مهم اینکه مدیر برنامه‌های محمدمهدی احمدی بازیکن استقلال خوزستان هم گفته بود تارتار هیچ تماسی با این بازیکن نداشته است.

بهنام ابوالقاسم پور خودش سابقه حضور در پرسپولیس را دارد و حتی حضورش در باشگاهی چون استقلال خوزستان عجیب به نظر می‌رسید اما به هر حال حالا وارد درگیری با تارتار و پرسپولیس شده که باید دید سرانجام این ماجرا به کجا خواهد کشید.

تارتار به لحاظ عصبی روزهای خاصی را پشت سر می‌گذارد؛ چرا که احساس می‌کند حق کاملاً با اوست و ابوالقاسم پور باید جواب ادعاهای بزرگی را که مطرح کرده است بدهد.

حرف سرمربی پرسپولیس این است که بر سر ماجرای بیفوما دو باشگاه با هم درگیر بودند و ابوالقاسم پور اصلاً نباید پای او را به این ماجرا باز می‌کرد و حرف‌هایی می‌زد که حتی به قضیه بیفوما هم ربط ندارد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار