پایگاه خبری فوتبالی- استقلال یک سال پیش در همین روزها، شرایط خوبی در لیگ قهرمانان آسیای دو نداشت.
به گزارش فوتبالی، استقلال سهشنبه شب در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا، تیم الشمال قطر را با نتیجه یک بر صفر شکست داد. با این پیروزی، استقلال 9 امتیازی شد و در پایان هفته چهارم، در رده سوم این مسابقات قرار گرفت. این پیروزی همچنین شانس صعود استقلال به مرحله حذفی را بیشتر کرد. در واقع حتی بدبینترین علاقمندان به فوتبال هم بعید میدانند که استقلال با این روند و با توجه به بازیهای باقی مانده، از مرحله گروهی صعود نکند.
استقلال در حالی این روزها هوادارانش را به روزهای خوب در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا امیدوار کرده که دقیقا یک سال پیش در چنین روزی، وضعیتی کاملا متفاوت داشت.
در تاریخ 14 آبان سال 1404، استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیای دو، مقابل الوحدات اردن قرار گرفت و با این تیم به تساوی یک بر یک رسید. البته در آن مقطع استقلال نتایج بدی نمیگرفت اما در لیگ قهرمانان آسیای دو، شانس چندانی برای صعود نداشت. آن هم در گروهی که الوصل امارات، المحرق بحرین و الوحدات اردن حضور داشتند!
اما حالا یک سال بعد از آن روزها، استقلال با پنجره بسته، در لیگ نخبگان آسیا یکی از مدعیان صعود زودهنگام به مرحله بعد است و در لیگ برتر هم شرایط خوبی دارد؛ آن هم در حالی که پنجره نقل و انتقالاتیاش بسته بوده و هدایتش بر عهده سهراب بختیاریزاده است!
