نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
تغییر برنامه اورتون؛ جذب گلگر از دستور کار خارج شد

تغییر برنامه اورتون؛ جذب گلگر از دستور کار خارج شد

پایگاه خبری فوتبالی - با وجود مطرح شدن دوباره نام کانر گلگر به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی اورتون در نقل‌وانتقالات زمستانی، دیوید مویس برنامه دیگری برای تقویت تیمش دارد و جذب مهاجم و مدافع چپ را در اولویت قرار داده است.

به گزارش فوتبالی، کانر گلگر، هافبک انگلیسی تاتنهام، بار دیگر در فهرست بازیکنان مرتبط با اورتون قرار گرفته، اما به نظر نمی‌رسد باشگاه مرسی‌سایدی قصد داشته باشد در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه برای جذب او اقدامی جدی انجام دهد. طبق گزارش تیم‌تاک، اگرچه اورتون در گذشته نیز به جذب گلگر علاقه نشان داده بود، اما شرایط فعلی ترکیب این تیم باعث شده انتقال هافبک ۲۶ ساله تاتنهام در اولویت نباشد.

دیوید مویس معتقد است تیمش در خط میانی از گزینه‌های کافی برخوردار است. جذب بازیکنانی مانند هیدن هاکنی و کریستین نورگارد در تابستان گذشته، دست سرمربی اسکاتلندی را برای انتخاب ترکیب میانه میدان بازتر کرده است. در مقابل، کمبود بازیکن در خط حمله و پست دفاع چپ، کادر فنی اورتون را به سمت تقویت این دو منطقه سوق داده است.

اورتون پس از فروش بتو به فیورنتینا و ناکامی در جذب فولارین بالوگون در آخرین روز نقل‌وانتقالات تابستانی، تنها تیرنو بری را به‌عنوان مهاجم نوک تخصصی در ترکیب بزرگسالان خود در اختیار دارد. به همین دلیل، جذب یک مهاجم جدید به مهم‌ترین هدف نقل‌وانتقالاتی این باشگاه تبدیل شده است. در همین راستا، نام چهار بازیکن در فهرست گزینه‌های احتمالی اورتون دیده می‌شود؛ نیکولو ترزولدی از کلوب بروژ، دیون بلیو از دینامو زاگرب، استبان لوپول از رن و اوری اسکارسون از رئال سوسیداد.

در پست دفاع چپ نیز شرایط مشابهی وجود دارد. با انتقال قرضی آدام آزنو به مالاگا، ویتالی میکولنکو تنها مدافع چپ تخصصی در ترکیب اصلی اورتون محسوب می‌شود و مصدومیت احتمالی او می‌تواند مشکلات جدی برای تیم ایجاد کند. از همین رو، مویس خواهان جذب بازیکنی جدید برای این پست است تا عمق ترکیب تیمش را افزایش دهد.

با توجه به این شرایط، هرچند علاقه پیشین اورتون به گلگر موضوع تازه‌ای نیست، اما گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد احتمال انتقال این هافبک انگلیسی به جمع شاگردان مویس در ژانویه بسیار پایین است و مدیران باشگاه ترجیح می‌دهند منابع مالی خود را صرف برطرف کردن کمبودهای خط حمله و دفاع چپ کنند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار