نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
رسانه‌های عراقی  منصوریان از الطلبه رفتنی می‌شود

رسانه‌های عراقی: منصوریان از الطلبه رفتنی می‌شود!

پایگاه خبری فوتبالی- رسانه‌های عراقی مدعی شده‌اند علیرضا منصوریان به زودی به همکاری خود با الطلبه پایان می‌دهد.

به گزارش فوتبالی، رسانه «الرابعه الریاضیه» عراق مدعی شد سرمربی ایرانی الطلبه تصمیم گرفته است پس از مسابقه روز جمعه تیمش برابر گاز شمال، از این باشگاه جدا شود.
در همین حال، برخی دیگر از رسانه‌های عراقی خبر جدایی منصوریان را منتشر کرده‌اند، اما جزئیاتی درباره دلیل این تصمیم ارائه نداده‌اند.

الطلبه در فصل جاری لیگ ستارگان عراق از ۱۲ مسابقه ۱۸ امتیاز کسب کرده و در جدول ۲۰ تیمی این رقابت‌ها در رتبه نهم قرار دارد.
منصوریان که از فصل گذشته در الطلبه حضور دارد، در فصل گذشته نتایج خوبی در فوتبال عراق گرفت و همین موضوع باعث ادامه همکاری او با الطلبه شد اما حالا به نظر می‌رسد که منصوریان به جدایی از این تیم عراقی نزدیک شده است؛ اتفاقی که انتظار می‌رفت زودتر رخ دهد چرا که این باشگاه با مشکلات مالی متعددی روبرو است و جدا از آن بسته بودن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی هم دیگر مشکلی است که مدیران الطلبه با آن مواجه هستند.

پیش از آن که منصوریان ساز جدایی کوک کند، یحیی گل‌محمدی که در این فصل سرمربی دهوک عراق بود، از این تیم جدا شد و هدایت تیم امید ایران را بر عهده گرفت.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار