پایگاه خبری فوتبالی- ریاض محرز و بغداد بونجاح تنها بازیکنان سرشناس حریف فردای استقلال نیستند.
به گزارش فوتبالی، در چهارچوب هفته چهارم رقابتهای لیگ نخبگان آسیا، استقلال در بصره عراق از الشمال قطر میزبانی میکند.
این دو تیم در شرایطی روبروی یکدیگر قرار خواهند گرفت که دو مهره هجومی تیم قطری یعنی ریاض محرز و بغداد بونجاح، نفرات کاملا شناختهشدهای برای فوتبالدوستان ایرانی هستند اما به جز این دو نفر، یک بازیکن دیگر هم در تیم قطری توپ میزند که شناخت بسیار خوبی از تیمهای ایرانی دارد.
این بازیکن کسی نیست جز عبدالکریم حسن که در سال ۲۰۱۸ مرد سال فوتبال آسیا شد و سابقه بازی در تیمهای السد، پرسپولیس، الوکره و یوپن بلژیک را دارد.
حسن ۳۳ ساله در نیم فصل لیگ بیست و سوم به پرسپولیس پیوست و قرمزهای تهران با حضور او موفق شدند به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست پیدا کنند اما این بازیکن پس از پایان لیگ جدا شد و به الوکره پیوست.
این مدافع سرشناس، در لیگ نخبگان آسیا، مقابل الاتحاد که در فهرست تیمش نبود و جلوی تراکتور هم نیمکتنشین بود اما مقابل الهلال، در وقت اضافه وارد میدان شد و ۷ دقیقه در میدان بود و باید دید مقابل استقلال، شانسی برای حضور در زمین پیدا خواهد کرد. اتفاقی که اگر رخ دهد، او برای دومین بار (او در دربی بازی کرده) جلوی این تیم قرار خواهد گرفت.
