پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال بالاخره توانست مجوز پرواز مستقیم کاروان این تیم به بصره را بگیرد.
به گزارش فوتبالی، به دنبال درخواست باشگاه استقلال برای تسهیل تردد بازیکنان و کادر فنی برای انجام رقابتهای لیگ نخبگان آسیا، سرانجام این باشگاه موفق شد که برنامهی سفر تیم به کشور عراق را تغییر دهد و پرواز استقلال به صورت مستقیم انجام شود.
پیش از این به دلیل شرایط موجود، احتمال سفر غیرمستقیم مطرح بود اما با رایزنیهای صورت گرفته باشگاه استقلال، بالاخره موفق شدند مقدمات پرواز مستقیم کاروان تیم را فراهم کنند.
بر اساس برنامهریزیهای جدید، اعضای تیم استقلال فردا از فرودگاه بینالمللی مهرآباد، بدون توقف و به صورت مستقیم راهی شهر بصره خواهند شد. جایی که این تیم قرار است در تقابل با باشگاه الشمال قطر به میدان برود.
استقلال دیدار قبل خود در لیگ نخبگان آسیا مقابل شباب الاهلی را با شکست پشت سر گذاشت و شدیدا دنبال کسب امتیاز از دیدار مقابل الشمال است. لازم به ذکر است که این دیدار حساس روز سهشنبه ۱۲ آبان ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران برگزار خواهد شد.

استقلالیها با پرواز مستقیم به بصره میروند
منبع: فوتبالی