نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
اخباری  به استقلال گل زدیم، گفتند یواش زدید

اخباری: به استقلال گل زدیم، گفتند یواش زدید!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم چادرملو گفت: ما داخل خانه هم گل زدیم، گفتند یواش زدید باید سرعتی‌تر می‌زدید!

به گزارش فوتبالی، سعید اخباری در نشست خبری پس از پیروزی مقابل ملوان بندرانزلی، گفت: به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم. از حضور پرشور بانوان انزلی‌چی در ورزشگاه تقدیر می‌کنم. واقعا از این جوی که وجود داشت لذت بردم و باعث شدند دو تیم امروز یک فوتبال خیلی خوب را ارائه بدهند.

وی افزود: ما شروع خوبی نداشتیم. شرایط آب و هوایی هم مزید برعلت شد و این فرم بازی را ملوان از همه تیم‌های دیگر لیگ، بهتر بلد است. نیمه اول کاملا برتری نسبت به ما داشتند. در نیمه دوم هرچه از زمان بازی گذشت، بازیکنان ما بهتر کار کردند و این بازی را بردیم. مازیار زارع دوست صمیمی من است و در کلاس‌های مربیگری هم با هم بودیم. او را می‌شناسم. واقعا با شرایطی که امسال دارد، شاهکار می‌کند. دست او بسته است و بازیکنان جوان خوبی را در این سال‌ها معرفی کرده است. جا دارد به او تبریک ویژه بگویم. بیخود نیست که اسطوره انزلی است. علیرغم تمام مشکلاتی که دارد، تیم بسیار خوبی دارد.

اخباری ادامه داد: ما همیشه به انزلی آمده بودیم، باخته بودیم. یکبار هم توپ فوتبال به نفع ما چرخیده، این نتیجه چیزی از ارزش‌های زارع و کادرفنی ملوان کم نمی‌کند. هر بازی 3 امتیاز دارد. ما از کسب این 3 امتیاز واقعا خوشحالیم اما فرصتی برای خوشحالی زیاد نداریم و باید برای بازی هفته آینده، آماده شویم.

سرمربی چادرملو درمورد داوری این مسابقه و اعتراض ملوان، گفت: نمی‌دانم. اعتراض ملوان را باید از خودشان پرسید. فکر می‌کنم سبک عرب‌براقی اینطور است که اجازه می‌دهد سرعت بازی گرفته نشود. از ابتدای بازی هم در یکی دو صحنه من معترض بودم و وقتی گفت این نوع برخوردها را خطا نمی‌گیرم و به بازی سرعت می‌دهم، بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم حواس‌تان باشد، بازی سرعت دارد. قضاوت او در هیچ صحنه‌ای تاثیرگذار نبود و قضاوت خوبی داشت. من فقط در صحنه‌های شروع مجددها احساس می‌کنم داوران با حرکت دروازه‌بان تنظیم می‌کنند. تا به حال ندیدم که خطا بگیرند. در این بازی هم صحنه‌هایی بود. من فقط گفتم چرا موقع شمردن، مکث می‌دهد.

وی درمورد دلیل اینکه آیا ملوان به کم تجربگی بازیکنان جوانش باخت یا دلیل دیگری داشت، گفت: همه این‌ها موثر است ولی مهم خدمتی است که این شهر در طول سال‌ها به فوتبال داشته است. این تیم بازیکنان زیادی به لیگ برتر و تیم ملی تحویل داده است. فوتبال خوبی هم ارائه کرده است. ما هم امروز از جوان‌های خوبی استفاده کردیم. دستم هم خیلی خالی بود. 

اخباری ادامه داد: دیگو تورس بازیکن پاراگوئه‌ای ما 4 کارته بود. ادسون ماردن دروازه‌بان ما مصدوم بود و حجت صدقی نمایش خیلی خوبی داشت. سعید محمدی کاپیتان ما متاسفانه در بازی هفته گذشته مقابل استقلال دچار آسیب از ناحیه رباط صلیبی شد. علی صفری هافبک ما که برای همین استان است، نبود. سجاد مشهدی چند هفته مصدوم است. بازیکنانی امروز بازی کردند که در این هفته‌ها کمتر به کار گرفته شده بودند. رنی بوبوی هم مقداری مصدومیت داشت که نتوانستم از اول بازی از او استفاده کنم.

سرمربی چادرملو با اشاره به وضعیت حمید علیدوستی، گفت: او مدیرفنی، مشاور فنی، پیشکسوت و اسطوره ما است. او در بیمارستان است و برایش آرزوی سلامتی دارم. ان‌شاالله هرچه زودتر حالش خوب شود. دوست داشتم از طرف همه بازیکنان که غیرت گذاشتند، این 3 امتیاز را به او تقدیم کنم. با تمام وجودم آرزو می‌کنم حالش خوب شود. ان‌شاالله بتواند این بیماری را شکست بدهد و به جمع ما برگردد.

وی درمورد اینکه چادرملو بیشتر امتیازاتش را از بازی‌های بیرون خانه به دست آورده، گفت: ما داخل خانه هم گل زدیم، گفتند یواش زدید! باید سرعتی‌تر می‌زدید! آن پنالتی مقابل استقلال که مکث داشت! نشده و نچرخیده، اینطور نبوده که هدفگذاری خاصی داشته باشیم. یک سری اتفاقات هم دست به دست هم دادند. شروع خوبی هم در لیگ نداشتیم که همه می‌دانید به چه دلیل بود. در هفته‌های اول کمی سردرگم بودیم به خاطر بلاتکلیفی و اتفاقاتی که افتاد. فرقی نمی‌کند، امروز چرخید!

اخباری درمورد بازیکنان تعویضی‌ تیمش، گفت: خداراشکر همه بازیکنانی که به عنوان جایگزین رفتند، خوب جنگیدند. در نیمه دوم واقعا قلق بازی دست‌مان آمد. نعمت الهی هم بود و باران سنگینی آمد. در این زمین بازی کردن سخت بود. 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار