نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
یک اتفاق جالب برای نخستین گلزن دربی بانوان

یک اتفاق جالب برای نخستین گلزن دربی بانوان

پایگاه خبری فوتبالی-  درباره یکی از اولین گلزنان دربی تاریخ فوتبال بانوان اتفاق جالبی رخ داد.

به گزارش فوتبالی، اولین دربی تاریخ فوتبال بانوان ایران روز چهارشنبه در ورزشگاه شهدای شهر قدس برکزار شد که در نهایت با برتری دو بر یک شاگردان نیلوفر اردلان به پایان رسید و پرسپولیسی‌ها اولین دربی تاریخ فوتبال ایران را به نام خود ثبت کردند.

گلزنان پرسپولیس در این دیدار، فاطمه رضایی ۲۰ ساله و سمیه اسماعیلی بودند که توانستند نام خودشان را در تاریخ دربی‌های فوتبال بانوان ماندگار کنند. اما درباره سمیه اسماعیلی یک نکته جالب وجود دارد که مرتبط با دربی است.

اسماعیلی شب قبل از دربی، در دفترچه یادداشت خودش پیش بینی می‌کند که در دربی گل خواهد زد: "من فردا در اولین دربی تاریخ فوتبال بانوان گل می‌زنم و قرار است بخشی از این تاریخ باشم. بماند به یادگار. ساعت ۲۲ تاریخ ۵ آبان ماه ۱۴۰۵."

فردای روزی که اسماعیلی این یادداشت را نوشت، توانست در دربی گلزنی کند تا قراری که با خودش گذاشته بود را عملی کرده باشد. سمیه اسماعیلی مصمم بود که در اولین دربی بانوان گلزنی کند و این اتفاق افتاد.  اینجاست که می‌توان گفت: خواستن، توانستن است."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار