پایگاه خبری فوتبالی- شنیده شده نمایش حسین گودرزی در بازیهای اخیر استقلال توجه امیر قلعهنویی را به خود جلب کرده است.
به گزارش فوتبالی، کمبود مدافع چپ در فوتبال ایران باعث شده تا امیر قلعهنویی نگاه ویژهای به مدافعان چپ لیگ برتری داشته باشد.
حسین گودرزی مدافع چپ استقلال هم که بعد از جدایی ابوالفضل جلالی در این تیم فیکس شد با ارائه بازیهای تقرببا خوب مورد توجه کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران قرار گرفته و شنیده شده به احتمال زیاد به اردوی جدید دعوت خواهد شد.
گودرزی در بازی با الغرافه قطر یک گل برای استقلال زد و حتی در بازی مقابل شباب الاهلی امارات هم بد کار نکرد. ضمن اینکه در رقابتهای لیگ برتر آمار خوبی داشته و ثبات خوبی به سمت چپ استقلال داده است.
مسیری که گودرزی طی کرد درست برخلاف ابوالفضل جلالی بود که به پرسپولیس رفت. مصدوم شد و بازیهای خوبی هم ارائه نداد. طوری که حالا نیمکت نشین مهدی تیکدری نژاد شده است!
خیلیها عقیده دارند شاید اگر جلالی در استقلال مانده بود همچنان در این تیم فیکس بازی میکرد و خبری از حسین گودرزی در ترکیب اصلی آبیها نبود اما حالا این مدافع شانس پیدا کرده که حتی در جام ملتهای آسیا یکی از بازیکنان تیم ملی باشد. این را هم فراموش نکنید که سهراب بختیاری زاده هم زیاد به جلالی اعتقاد نداشت.
از طرفی پنجره بسته استقلال یک توفیق اجباری برای بعضی از بازیکنان تیم از جمله حسین گودرزی شد چرا که شاید اگر پنجره بسته نبود استقلال بعد از جدایی جلالی یک مدافع چپ جدید استخدام میکرد و ممکن بود گودرزی همچنان نیمکت نشین باشد.
