نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
اعتراض همزمان ملوان و تراکتور به رای انضباطی

اعتراض همزمان ملوان و تراکتور به رای انضباطی

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه‌های ملوان بندرانزلی و تراکتور در پی حکم کمیته انضباطی قصد دارند اعتراض خود را به کمیته استیناف ببرند.


به گزارش فوتبالی، پس از اعلام رای کمیته انضباطی درباره مسابقه برگزارنشده ملوان و تراکتوردر هفته نهم لیگ برتر فوتبال، هر دو باشگاه تصمیم به این حکم معترض شده‌اند و قصد دارند پرونده این رای را به کمیته استیناف ببرند.


بر اساس رای کمیته انضباطی، تراکتور به دلیل حاضر نشدن در مسابقه، با نتیجه سه بر صفر بازنده اعلام شد و همچنین به دلیل تخلف تماشاگران ملوان و سر دادن شعارهای توهین‌آمیز، دو امتیاز از  تیم گیلانی کسر شده است.


باشگاه تراکتور با نتیجه اعلام‌شده از سوی کمیته انضباطی مخالف است و قصد دارد پرونده را به کمیته استیناف ببرد.

از طرفی باشگاه ملوان به کسر دو امتیاز اعتراض دارد و طبق ادعای یک سایت خبری، این باشگاه هم قصد دارد مانند تراکتور اعتراضش را در کمیته استیناف دنبال کند.


حال باید دید که پس از اعتراض رسمی دو باشگاه در پی رای کمیته انضباطی، چه اتفاقی رخ خواهد داد و کمیته استیناف چه حکمی در خصوص این پرونده صادر می‌کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار