پایگاه خبری فوتبالی- در شب نیمکتنشینی دوباره جهانبخش، اکسلسیور یک باخت دیگر را تجربه کرد.
به گزارش فوتبالی، از هفته دهم لیگ برتر هلند موسوم به اردویزه، عصر روز یکشنبه تیم اکسلسیور مقابل تیم فورتونا سیتارد به میدان رفت و با یک گل مغلوب میزبان شد. گل تیم سیتارد در اولین دقیقه از وقتهای تلف شده به ثمر رسید و اکسلسیور عملا فرصتی برای جبران نداشت.
در این بازی علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی ایران در ترکیب اصلی اکسلسیور قرار نداشت اما از دقیقه 76 به جای اسلیتی به میدان رفت و نتوانست تاثیر خاصی روی بازی تیم داشته باشد.
اکسلسیور با این باخت در همان امتیاز 11 متوقف ماند و در رده سیزدهم جدول 18 تیمی اردویزه قرار گرفت و حالا با منطقه سقوط فقط 3 امتیاز فاصله دارد.
این سومین باخت متوالی اکسلسیور بود و چهارمین باخت این تیم در پنج بازی آخر! جالب این که تنها مساوی اکسلسیور در 5 بازی گذشته مقابل آژاکس با نتیجه دو بر دو و در خانه این تیم رقم خورده است.
خود جهانبخش هم شرایط خوبی در تیمش ندارد. او از هفته دوم در فهرست این تیم حضور داشت اما تا امروز در ترکیب اصلی تیمش قرار نگرفته است. جهانبخش در بازی مقابل آژاکس هم با این که روی نیمکت بود، فرصت بازی پیدا نکرد.
اکسلسیور در بازی بعدی خود میزبان تیم رده چهارمی توئنته خواهد بود و کار دشواری مقابل این تیم خواهد داشت.
علیرضا جهانبخش پیش از اکسلسیور در 4 تیم هلندی دیگر یعنی فاینورد، هیرنفین، نایمخن و آلکمار بازی کرده است. دندر بلژیک و برایتون انگلیس، دیگر تیمهای اروپایی هستند که جهانبخش در آنها عضویت داشته است.
