نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
وحید امیری، اتوبوس فولادی‌ها را منفجر کرد

وحید امیری، اتوبوس فولادی‌ها را منفجر کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- تیم فولاد خوزستان در هفته دهم لیگ برتر سه امتیاز مهم و حیاتی را به دست آورد‌.

به گزارش فوتبالی، فولاد خوزستان در هفته دهم لیگ برتر دست به کار بزرگی زد و موفق شد با نتیجه یک بر صفر در بازی بیرون از خانه مقابل پرسپولیس، صدرنشین لیگ برتر به پیروزی برسد.

پرسپولیس که با توجه به یک بازی کمتر نسبت به استقلال و همچنین تفاضل بهتر نسبت به تراکتور، فرصت خوبی داشت با کسب سه امتیاز خانگی موقعیت خودش را در صدر جدول تثبیت کند، مقابل شاگردان حمید مطهری غافلگیر شد تا در شرایط برابر با همشهری آبی‌پوش بماند.

شکست امشب قرمزهای تهران، باعث شد صدرنشینی این تیم هم متزلزل شود و به همین خاطر اعضای پرسپولیس با ناراحتی و چهره‌های مغموم ورزشگاه شهدای شهر قدس را ترک کردند.

اما در طرف‌ مقابل، علاوه بر اندک هواداران فولادی حاضر در ورزشگاه، از چهره حمید مطهری در نشست خبری می‌شد شرایط درونی تیم فولاد را متوجه شد! فولادی‌ها پس از اینکه شادی خودشان را با هواداران‌شان تقسیم کردند و به رختکن رفتند، با همان نشاط و شادی ورزشگاه شهدای قدس را هم ترک کردند.

شاید نقطه عطف شادی فولادی‌ها ورود وحید امیری به اتوبوس این تیم بود. گلزن کهنه کار فولاد که پس از گلزنی به تیم سابقش شادی نکرد، میکسدزون ورزشگاه را هم بدون صحبت‌ با خبرنگاران و در سکوت ترک کرد اما هنگامی که وارد اتوبوس شاگردان مطهری شد، بازیکنان فولاد او را به شدت تشویق کردند و به دست زدن و پایکوبی در اتوبوس پرداختند! این اتفاق نشان داد که اعضای تیم فولاد چقدر از پیروزی در بازی مهم هفته خوشحال هستند و احتمالا این شادی تا رسیدن تیم به اهواز ادامه خواهد داشت!

سه امتیاز ارزشمندی که فولاد روی گل زیبای امیری به دست آورد، حالا این تیم را به رده پنجم رسانده و قرمزهای اهواز هم به جمع مدعیان بالای جدول اضافه شدند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار