نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
عضو کمیته استیناف  ممکن است رای کمیته انضباطی درباره آسانی برگردد یا برنگردد

عضو کمیته استیناف: ممکن است رای کمیته انضباطی درباره آسانی برگردد یا برنگردد!

پایگاه خبری فوتبالی- عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت چند باشگاه از یاسر آسانی و استقلال توضیح داد.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال تقریبا دو هفته پیش از شروع فصل جدید لیگ برتر یعنی در روز دهم مرداد نامه‌ای به دبیرخانه فیفا (بخش مقررات فوتبال) نوشت و در این نامه از فدراسیون جهانی فوتبال درخواست کرد که درباره وضعیت مجاز یا غیرمجاز بودن یاسر آسانی شفاف‌سازی کند.

این اتفاق در حالی رخ داد که آسانی روز 22 تیر به شکلی ناگهانی ایران را ترک کرده بود. باشگاه استقلال همان روز مدعی شد که آسانی برای دیدار با خانواده‌اش از ایران رفته است اما کمی بعد اخباری منتشر شد که حاکی از فسخ یکطرفه قرارداد توسط آسانی بود.

آسانی البته چند روز بعد به ایران برگشت و علیرغم شائبه‌هایی که درباره وضعیت قرارداد او با استقلال پیش آمده بود از همان بازی اول استقلال در فصل جدید برای این تیم به میدان رفت. ابهام بزرگ در این ماجرا این بود که باشگاه استقلال به دلیل محرومیت از فعالیت در دو پنجره نقل و انتقالاتی، اجازه ثبت قرارداد جدید با آسانی را نداشت.

باشگاههای مختلف پس از دیدار با استقلال، از آسانی و این باشگاه به دلیل حضور غیرمجاز ستاره آلبانیایی شکایت کردند که کمیته انضباطی آبی ها را تبرئه کرد اما پرسپولیس این پرونده را به کمیته استیناف برد و مدعی شد مدارک و مستندات جدیدی ارائه کرده است.

برای پیگیری این موضوع با مهدی دادرس عضو کمیته استیناف تماس گرفتیم و او در پاسخ به سوال خبرنگار فوتبالی گفت:" هنوز حکمی برای پرونده آسانی و استقلال صادر نکردیم. فردا جلسه داریم و شاید حکم بدهیم اما هیچ چیز مشخص نیست."

او در واکنش به رو شدن یک سند جدید که این سند مربوط به استعلام فیفا توسط استقلال از طریق فدراسیون فوتبال است گفت:" درباره اینکه مدارک و مستندات جدید وجود دارد یا نه نمی توانم توضیح دهم اما ممکن است در این پرونده هر رای را صادر کنیم. ممکن است رای کمیته انضباطی برگردد و ممکن است رای کمیته انضباطی برنگردد."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار