نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
غیررسمی؛ فوری  تراکتور سه بر صفر، بازنده شد

غیررسمی؛ فوری/ تراکتور سه بر صفر، بازنده شد!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس اخبار غیررسمی و همچنین خروجی صحبت‌های هوشنگ نصیرزاده نماینده باشگاه تراکتور و همچنین اصغرزاده نماینده باشگاه ملوان در برنامه شب‌های فوتبالی، ظاهرا کمیته انضباطی رای به بازنده شدن تراکتور در بازی برگزارنشده مقابل ملوان داده است.

به گزارش فوتبالی، همه در جریان اتفاقات بازی ملوان و تراکتور هستند. دیداری که به خاطر اتفاقات روی سکوهای ورزشگاه سیروس قایقران انزلی، برگزار نشد. از یکطرف تراکتوری‌ها عقیده دارند هواداران ملوان جدا از توهین‌های ناموسی به برخی بازیکنان این تیم، شعار قومیتی هم داده‌اند و از طرف دیگر، ملوانی‌ها هم اعتقاد دارند که جدا از اقدامات شجاع خلیل‌زاده که باعث تحریک تماشاگران شده، شعارهای هواداران تراکتوری حاضر در ورزشگاه هم در خراب شدن جو ورزشگاه نقش داشته است.

در شرایطی که اکثر کارشناسان حقوقی فوتبال عقیده دارند تراکتور به خاطر خروج از زمین، آن هم قبل از شروع مسابقه، باید بازنده دیدار برگزار نشده با ملوان باشد، کمیته انضباطی بعد از برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده این دیدار، هنوز حکمش را به صورت رسمی صادر نکرده و هنوز هم رسانه‌ای نشده است اما بر اساس شنیده‌ها و البته خروجی مناظره نمایندگان دو باشگاه تراکتور و ملوان در برنامه شب‌های فوتبالی، حاکی از آن است که تکلیف نتیجه بازی شروع نشده، همان روز پنجشنبه و بعد از برگزاری جلسه کمیته انضباطی، مشخص شده است.

طبق شنیده‌های فوتبالی، تا این لحظه خبری از تکرار بازی ملوان - تراکتور نخواهد بود و کمیته انضباطی تصمیم گرفته تراکتور را سه بر صفر، بازنده این مسابقه کند. باید دید چه زمانی حکم این کمیته، رسانه‌ای خواهد شد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار