نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
با تعویق جام ملت‌‌ها قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی می‌ماند

با تعویق جام ملت‌‌ها قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی می‌ماند!

پایگاه خبری فوتبالی- اگر جام ملت‌های آسیا که قرار است در دی ماه برگزار شود، یک سال به تعویق بیفتد تغییری در کادر فنی تیم ملی به وجود نمی‌آید.

به گزارش فوتبالی، با توجه وضعیت فعلی منطقه این احتمال که جام ملت‌های آسیا یک سال به تعویق بیفتد زیاد است.

در این صورت تغییری هم در کادر فنی تیم ملی پیش نخواهد آمد و امیر قلعه‌نویی تا ژانویه ۲۰۲۸ سرمربی تیم ملی خواهد ماند.

فدراسیون فوتبال قطعا امیر قلعه‌نویی را برای جام ملت‌های آسیا حفظ می‌کند و البته ممکن است مدت زمان قرارداد و یا حتی شاید مبلغ قرارداد او هم تغییر کند.

علی کفاشیان رییس اسبق فدراسیون فوتبال مدعی شده که کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم خود را گرفته و جام ملت‌های آسیا را یک سال به عقب انداخته است اما هنوز خبر رسمی در این مورد اعلام نشده و باید منتظر روزها و اتفاقات آینده باشیم.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار