پایگاه خبری فوتبالی- داور باسابقه فوتبال ایران پس از خداحافظی از دنیای داوری، معاون ورزشی باشگاه خیبر شد.
به گزارش فوتبالی، طبق اعلام رسانه باشگاه خیبر خرم آباد، اشکان خورشیدی داور سابق لیگ برتر، بهعنوان معاون ورزشی این باشگاه منصوب شد تا فعالیت خود را در عرصه مدیریتی فوتبال ادامه دهد.
خورشیدی که سال ۱۴۰۳ از دنیای داوری خداحافظی کرد، از این پس در ساختار مدیریتی باشگاه خیبر فعالیت خواهد داشت و مسئولیت معاونت ورزشی این مجموعه را بر عهده میگیرد.
اشکان خورشیدی نخستین داوری نیست که در یک باشگاه سمت گرفته است. پیش از این سعید مظفریزاده مدتی را به عنوان مدیرعامل در باشگاه تراکتور حضور داشت و از طرفی رضا کرمانشاهی دیگر داور سابق لیگ برتر هم سابقه کار اجرایی در دو باشگاه تراکتور و پرسپولیس را دارد.
در شرایطی که باشگاه استقلال خوزستان هم دو داور سابق را در کادر اجراییاش دارد( البرز حاجیپور سرپرست این تیم است و حسن ظهیری هم به عنوان قائم مقام و معاون این باشگاه، فعالیت میکند) و در یکی دو باشگاه دیگر هم شاهد حضور داوران سابق لیگ برتری هستیم، خیبر هم جدیدترین باشگاهی است که از یک داور سابق در کادر اجراییاش استفاده خواهد کرد.
