نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
مورد ویژه استقلال؛ در نیمه اول گل نمی‌خورد

مورد ویژه استقلال؛ در نیمه اول گل نمی‌خورد!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال امسال در ایران و آسیا ۳ گل دریافت کرده که هر ۳ گل در نیمه دوم وارد دروازه این تیم شده است.

به گزارش فوتبالی، استقلال در لیگ برتر دو گل از تیم‌های پرسپولیس و تراکتور دریافت کرده که هر دو در نیمه دوم وارد دروازه حبیب فرعباسی شده است و در آسیا هم یک گل از الغرافه قطر خورده که آن گل را هم در نیمه مربیان دریافت کرده است.

نکته جالب اینجاست که انگار استقلال در نیمه اول گل نمی‌خورد و احتمال باز شدن دروازه این تیم در نیمه دوم بیشتر است. البته اینکه استقلال در ۱۰ بازی داخلی و آسیایی تنها ۳ گل خورده آمار بسیار خوبی است و همان‌طور که می‌دانید شکستی را هم در کارنامه ندارد اما در لیگ برتر ۴ بار صاحب پیروزی شده و ۴ بار هم مساوی کرده است.

استقلال در حالی روز دوشنبه به مصاف گل گهر می‌رود که از آخرین پیروزی آنها مقابل نماینده سیرجان نزدیک به ۸۸۰ روز می‌گذرد و در واقع سهراب بختیاری زاده باید طلسم گل گهر را بشکند.

هر دو تیم از نمایندگان ایران در آسیا هستند و استقلال با توجه به شرایط میزبانی و حضور هوادارانش امیدوار است که پنجمین پیروزی لیگ برتری خود را کسب کند. طبعاً در این راه بسته نگه داشتن دروازه می‌تواند استقلال را در راه کسب یک پیروزی خوب کمک کند.

سهراب بختیاری که خودش از مدافعان مطرح فوتبال ایران بود ساختار دفاعی خوبی در استقلال درست کرده که همین مساله باعث شده تا این تیم زیاد گل نخورد. مقابل الغرافه البته آنها یک گل خوردند و حداقل ۳ بار هم دروازه‌شان تا آستانه فروپاشی پیش رفت اما باید دید آیا کادر فنی استقلال تا بازی با گل گهر این ایرادها را برطرف می‌کنند یا نه.

آخرین باری که استقلال گل گهر را شکست داد با تک گل روزبه چشمی بود. بازیکنی که احتمالاً در دیدار دوشنبه هم ممکن است فیکس باشد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار