پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول در دیداری پرحادثه از هفته هفتم لیگ برتر انگلیس، با وجود عقب افتادن مقابل برنتفورد، موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ به پیروزی برسد؛ مسابقهای که دو اخراج برای میزبان داشت و با گل پیروزیبخش الکساندر ایساک به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، شاگردان آندونی ایرائولا که پس از شکست سنگین مقابل منچسترسیتی به دنبال بازگشت به مسیر پیروزی بودند، در ورزشگاه خانگی برنتفورد شروع چندان مطمئنی نداشتند. بردلی بارکولا در دقیقه ۲۰ فرصت طلایی گلزنی در موقعیت تکبهتک را از دست داد و مصدومیت دومینیک سوبوسلای نیز شرایط لیورپول را دشوارتر کرد. در ادامه، اعلام یک ضربه پنالتی به سود آنها پس از بازبینی کمکداور ویدیویی لغو شد. سرانجام در دقیقه ۴۴، کین لوئیس پاتر با ضربه سری دقیق روی ارسال ایگور تیاگو، دروازه آلیسون بکر را باز کرد.
در واپسین لحظات نیمه نخست، مسابقه وارد مرحلهای جنجالی شد. یهور یارمولیوک در دقیقه ۸+۴۵ به دلیل ضربه سر به ژرمی ژاکه با کارت قرمز مستقیم اخراج شد. با وجود وقوع این اتفاق در محوطه جریمه، به دلیل خارج بودن توپ از جریان بازی، پنالتی برای لیورپول اعلام نشد.
در نیمه دوم، لیورپول با برتری عددی فشار حملاتش را افزایش داد. ابتدا ویکتور مونیوز در دقیقه ۶۲ روی پاس فلورین ویرتز با حرکتی زیبا و ضربهای دقیق گل تساوی را به ثمر رساند. هشت دقیقه بعد، ارسال الکسیس مک آلیستر با ضربه سر بارکولا همراه شد و الکساندر ایساک با کنترل توپ و ضربهای حسابشده گل دوم میهمانان را ثبت کرد.
برنتفورد در ادامه برای جبران نتیجه تلاش کرد، اما فرصتهای میزبان ثمری نداشت. بارکولا نیز یکبار تیر دروازه را به لرزه درآورد و چند موقعیت دیگر را از دست داد. در دقیقه ۲+۹۰، ویتالی یانلت با دریافت دومین کارت زرد اخراج شد تا برنتفورد مسابقه را با ۹ بازیکن به پایان برساند.
در نهایت، لیورپول با وجود نمایشی نهچندان خوب، سه امتیاز ارزشمند خارج از خانه را کسب کرد و به روند شکستناپذیری برنتفورد در فصل جاری پایان داد.
