نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
گلایه قلعه‌نویی از AFC؛ دوگانه رفتار می‌کند

گلایه قلعه‌نویی از AFC؛ دوگانه رفتار می‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی ایران درباره رفتار دوگانه کنفدراسیون فوتبال آسیا در مساله میزبانی‌ها انتقاد کرد.


به گزارش فوتبالی، فصل جدید رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا دو در حالی آغاز شده است که با دستور AFC و به بهانه جنگ در ایران، میزبانی از نمایندگان ایران در این دو تورنمنت گرفته شده است.


باشگاه‌های استقلال، تراکتور و گل‌گهر سیرجان ناچار شده‌اند در کشورهای دیگری از حریفان خود پذیرایی کنند و البته هفته گذشته تیم‌های تراکتور و گل گهر برای برگزاری مسابقات آسیایی‌شان رنج زیادی را به دلیل مسافرت‌های طولانی تحمل کردند.


از طرفی قرار است مسابقات جام ملت‌های آسیا 2027 از اواسط دی ماه در عربستان سعودی آغاز شود اما در چند روز گذشته چند فرودگاه این کشور مورد حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته است. به همین دلیل برخی از کشورهای حاضر در جام ملت‌های آسیا خواستار تعویق مسابقات یا تغییر میزبان شده‌اند اما ظاهرا AFC اصرار دارد مسابقات در عربستان و با همین شرایط برگزار شود!


این مساله باعث ناراحتی امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی شده است. قلعه‌نویی امروز در این باره گفته در حاشیه مراسم تجلیل از مفاخر فوتبال ایران به گزارشگران و خبرنگاران حاضر در مراسم گفت: «این سوالات را مسئولان فدراسیون باید جواب بدهند. ولی من فقط در یک بخش صحبت می‌کنم. آن هم دوگانگی رفتاری است که نسبت به ایران و سایر کشورها دیده می‌شود. الان وقتی کشور ما امنیت دارد نماینده‌های ما در باشگاه‌های آسیا باید بروند و در کشورهای دیگر بازی کنند؟»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار