نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
بازداشت مربی فوتبال متهم به تجاوز در دیواندره

بازداشت مربی فوتبال متهم به تجاوز در دیواندره

پایگاه خبری فوتبالی- مربی فوتبال با اتهام تجاوز در دیواندره روانه زندان شد.

به گزارش فوتبالی، چند روز پیش بود که یک خبر هولناک از فوتبال ایران در فضای مجازی منتشر شد. ابتدا به نظر می‌رسید این خبر واقعیت نداشته باشد یا در باره آن اغراق شده باشد اما حالا مشخص شده که متاسفانه خبر واقعیت دارد.

خبر این بود که یک مربی فوتبال در شهر دیواندره استان کردستان با وعده معرفی کردن بازیکنان به تیم‌های بزرگ‌تر، اعتماد کودکان و نوجوانان را جلب می‌کرد و پس از تعرض، از آنها فیلم و عکس هم می‌گرفت!

با شکایت خانواده یکی از بازیکنان، پرونده به جریان افتاد و رییس کل دادگستری استان کردستان اعلام کرد مربی مذکور پس از تفهیم اتهام با عناوین «آزار و اذیت جنسی» و «تهیه فیلم و محتوای مستهجن» روانه زندان سنندج شده تا روال قانونی کار در موردش طی شود.

البته این بحث مطرح شده بود که پرونده شاکیان دیگری هم داشته و دو نفر در مظان اتهام هستند اما مربی دوم ظاهراً با انتشار فیلمی در فضای مجازی، این اتهام را رد کرده و مدعی شده که دیگر کار مربیگری انجام نمی‌دهد و هیچ ارتباطی با این پرونده ندارد.

پرونده این متهم به دادگاه کیفری یک سنندج ارسال شده و تحقیقات تکمیلی برای روشن‌شدن ابعاد مختلف پرونده ادامه دارد. مربی بازداشت شده به نام میثم شکری اکنون در زندان مرکزی سنندج است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار