پایگاه خبری فوتبالی- در حالی که فرزین گروسیان مرد شماره یک گل گهر در بازی مقابل الجزیره امارات کلین شیت کرده بود امروز و در بازی با المحرق بحرین نیمکت نشین است.
به گزارش فوتبالی، در چارچوب هفته دوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا دو، المحرق بحرین در عمان میزبان گل گهر سیرجان است. شاگردان سید مهدی رحمتی در هفته نخست مقابل الجزیره امارات به تساوی بدون گل رسیدند و المحرق نیز مقابل آرکاداغ ترکمنستان یک بر صفر شکست خورد.
در بازی با الجزیره، فرزین گروسیان با عملکردی قابل قبول، کلین شیت کرد و نمره 8.20 را از سایتهای آماری گرفت. اما در این بازی با صلاحدید کادر فنی نیمکتنشین است و محمدرضا اخباری جانشین او شده است.
اخباری پیش از این مقابل استقلال خوزستان هم در لیگ برتر بازی کرد. در آن مسابقه که گل گهر با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسیده بود تیمش به پیروزی رسید و اخباری در آن مسابقه هم عملکرد خوبی داشت.
گروسیان اما در بازی با الجزیره 4 سیو انجام داد و مقابل مهاجمانی همچون مالکوم، تالیسکا، کولیبالی و اصلانی دروازه خود را بسته نگه داشت تا تیمش یک امتیاز ارزشمند کسب کند.
گروسیان در 7 بازی اول تیمش برای گل گهر در لیگ برتر 3 کلین شیت ثبت کرد و یک پاس گل هم مقابل شمس آذر داد. گل گهر در لیگ برتر با کسب 13 امتیاز از 8 بازی در رده هفتم جدول قرار دارد.
