نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
کابوسی که برای خیبر ادامه دارد؛ اشتباهات مرگبار مسعود محبی

کابوسی که برای خیبر ادامه دارد؛ اشتباهات مرگبار مسعود محبی

پایگاه خبری فوتبالی – اشتباهات مکرر مدافع خیبر اتفاقی است که در اکثر بازی‌های این فصل رخ داده است.
به گزارش فوتبالی، خیبر در این فصل فراز و نشیب‌های زیادی داشته و نتوانسته نتایج قابل توجهی را به دست آورد. تیمی که در 7 بازی خود دراین فصل 10 گل دریافت کرده است و نقش یکی از مدافعان این تیم در گل‌های دریافتی پررنگ‌تر از بقیه بازیکنان و مدافعان به نظر می‌رسد.
مسعود محبی مدافع خیبر در این فصل شرایط عجیبی را سپری می‌کند و رد پای این مدافع در اکثر گل‌های این تیم به خوبی مشهود است. در آخرین مورد از این اشتباهات پرتکرار، محبی در دقیقه 7 بازی برابر چادرملو در صحنه‌ای که قصد داشت توپ را با زانو به دروازه تیمش پاس بدهد، پاس عجیب او از بالای سر دروازه‌بان عبور کرد و جلوی پای رنی بوبوی افتاد و او هم توپ را به گل تبدیل کرد، اما از بخت بلند محبی، داور پس از بازبینی این گل را مردود اعلام کرد.


این اتفاق از اولین هفته لیگ بارها برای محبی رخ داده است. در بازی برابر فجرسپاسی، تک گل حریف با برخورد به پای محبی و تغییر مسیر وارد دروازه خیبر شد. حتی برخی رسانه‌ها این گل را گل به خودی مسعود محبی ذکر کرده‌اند. در بازی پیکان، مسعود محبی روی گل اول حریف تلاش زیادی برای دفع توپ کرد اما توپ با برخورد به سر این بازیکن به گل تبدیل شد، البته روی این گل مسعود محبی هیچ تقصیری نداشت.
هفته ششم و در دیدار برابر نساجی، اوج اشتباهات مسعود محبی رخ داد که منجر به شکست خیبر شد. در صحنه‌ای که دروازه‌بان این تیم توپی را به محبی پاس داد، این مدافع در کنترل توپ بسیار بد عمل کرد و توپ به بازیکنان نساجی رسید تا خیبر با گلی که روی اشتباه مدافعش برای نساجی به دست آمد، این بازی را واگذار کند.
البته مسعود محبی در این فصل برای تیمش گلزنی هم کرده و در دیدار برابر مس شهربابک و پیکان موفق به گلزنی شد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار