نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
نخستین رقیب جیانی اینفانتینو برای ریاست فیفا مشخص شد

نخستین رقیب جیانی اینفانتینو برای ریاست فیفا مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی - مهدی بن عطیه به یکی از گزینه‌های مورد توجه میلان برای تصدی سمت مدیر ورزشی باشگاه تبدیل شده و این مدیر مراکشی آمادگی کامل خود را برای بازگشت به فوتبال ایتالیا اعلام کرده است.

به گزارش فوتبالی، متئو مورتو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی مدعی شده بن‌عطیه در صورت دریافت پیشنهاد رسمی از میلان، برای پذیرش این مسئولیت آماده است؛ با این حال هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و چند گزینه دیگر نیز در حال بررسی هستند.

کاردیناله، مدیر میلان، شخصا روند جست‌وجو برای تقویت ساختار ورزشی باشگاه را دنبال می‌کند و در هفته‌های آینده نیز قرار است مذاکرات و گفت‌وگوهای بیشتری با نامزدهای مختلف انجام شود.

میلان در حال حاضر به دنبال فردی است که بتواند مسئولیت بخش ورزشی و سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه را بر عهده بگیرد؛ جایگاهی که پس از تغییرات گسترده مدیریتی، هنوز به شکل نهایی تکمیل نشده است.

بن‌عطیه که سابقه بازی در سری آ با پیراهن رم و یوونتوس را دارد، در سال‌های اخیر وارد عرصه مدیریتی شد و در مارسی فعالیت کرد. او ابتدا در ساختار مدیریتی این باشگاه فرانسوی حضور داشت و سپس به سمت مدیر ورزشی رسید، اما در سال ۲۰۲۶ از این سمت کنار رفت و اکنون مدیر آزاد محسوب می‌شود.

تجربه بن‌عطیه در فوتبال ایتالیا و شناخت او از بازار نقل‌وانتقالات می‌تواند یکی از دلایلی باشد که نامش در بررسی‌های میلان مطرح شده است. او در دوره حضورش در مارسی در شکل‌گیری پروژه ورزشی باشگاه و جذب بازیکنان جوان نقش داشت و در همکاری با روبرتو دی زربی نیز بخشی از برنامه ورزشی این تیم را پیش برد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار